Velkommen  

Mødepakker og priser

Vi lejer gerne vores lokaler ud – både til personer, medlemsvirksomheder samt til andre, der måtte være interesserede i at afholde et arrangement hos Danske Advokater.

 

Vores medlemmer, som er advokatvirksomheder, betaler årligt et kontingent til Danske Advokater. Derfor giver vi medlemmerne mulighed for at leje vores lokaler til en særlig fordelagtig medlemspris. Du finder alle priser under de forskellige mødepakkebeskrivelser.

 

Vi har stor erfaring med afholdelse af halvdags- og heldagsmøder. Vi kan dog også uden problemer arrangere aftenmøder. Kom bare med jeres ønsker, så vil vi sammen nå frem til den bedst mulige løsning for netop jeres arrangement.

 

Der kan dog også være mødetyper, som vi takker nej til. Hvis din forespørgsel får afslag, vil det som oftest være fordi, at mødet ikke harmonerer med det, vi står for i Danske Advokater, eller den identitet, vi ønsker at vise vores medlemmer.

Se prisliste her
 

Nyheder

KURSER

Michael Mørck
Michael Mørck | Konferencekoordinator | 33 43 70 00 | reception@danskeadvokater.dk


Kontakt

Michael er ansvarlig for mødecenteret Valencia samt Danske Advokaters reception. Derudover løser han diverse grafiske opgaver.

Læs mere…

Kontakt Michael Mørck på tlf.

33 43 70 00