Velkommen   (0 lektioner)

Få Early Bird-rabat, hvis du bestiller i god tid

Der er mange penge at spare, hvis du er god til at planlægge din tid

 

Vi er vilde med at udvikle og levere kurser og uddannelser til advokatbranchen og dens samarbejdspartnere, og vi arbejder hele tiden på at kun­ne levere mere for pengene ift. kvaliteten og variationen.

Hvis du er i god tid med din planlægning, så hjælper du os med at kunne afholde bæredygtige kurser og uddannelser, og det vil vi gerne belønne.

Derfor kan du fra oktober 2021 og frem til årets udgang få 20 % rabat på medlemsprisen på vores 2022-kurser (på de fleste kurser), hvis du tilmelder dig inden årsskiftet.

Vælger du at tilmelde dig en uddannelse, så får du mulighed for at komme på et valgfrit heldagskursus i 2022. Du får altså et ekstra kursus til en værdi af 3.900,- kroner oven i uddannelsen.

Vælger du et af vores halvdagskurser, heldagskurser eller todageskurser, så får du 20 % i rabat på prisen. Det gælder naturligvis også kurser med onlineadgang.

Early bird-rabatten gælder kun i perioden 1. oktober til 31. december 2021. Se alle vores kurser her.


Det med småt
Vi kan desværre ikke give dig rabat de steder, hvor vi i forvejen har skruet prisen helt i bund, som på vores e-læringskurser, webinarer og netværk. Vi kan heller ikke give yderligere rabat på vores kurser i samarbejde med de lokale advokatforeninger, da vi her allerede har givet en stor rabat.

Du kan heller ikke kombinere early bird-rabatten med andre rabatter eller tilskudsordninger fra f.eks. specialforeninger.

Opnåelse af den ekstra kursusdag eller de 20 % rabat forudsætter desuden, at du er ansat i en medlemsvirksomhed eller har tegnet et serviceabonnement.

Rabatten gives på det enkelte kursus, der er bestilt i perioden 1. oktober 2021 til 31. december 2021.​

Vi forudsætter desuden, at du følger vores betalings- og afbestillingsregler. Læs mere her.

Er du ikke medlem af Danske Advokater endnu?
Så vil vi rigtig gerne fortælle mere om fordelene ved et medlemskab eller et serviceabonnement.

Du kan bl.a. tage fat i Tanja Sahl Hansen, tsh@danskeadvokater.dk, 33 43 70 23 

Du kan også læse mere om fordelene ved et medlemskab her

Nyheder

KURSER

Jens Steffensen
Jens Steffensen | Kursuschef | 33 43 70 14 | jst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Jens er vores kursuschef, der udvikler nye kurser og har kontakt med nye og eksisterende undervisere. Han står også for markedsføring af vores kursusudbud.

Læs mere…

Kontakt Jens Steffensen på tlf.

33 43 70 14