Velkommen   (0 lektioner)

Der er mange penge at spare, hvis du er god til at planlægge din tid

Hvis du undrer dig over alle de røde fugle, der flyver rundt i nærheden af Danske Advokater for tiden, så finder du forklaringen her.

Vi er vilde med at udvikle og levere kurser og uddannelser til advokatbranchen og dens samarbejdspartnere, og vi arbejder hele tiden på at kun­ne levere mere for pengene ift. kvaliteten og variationen.

Derfor får du som medlem igen i år et rigtig godt tilbud. Vi giver dig yderligere 20 % rabat på medlemsprisen på vores 2021-kurser (på de fleste kurser), hvis du tilmelder dig inden årsskiftet. Hvis du er i god tid med din planlægning, så hjælper du os med at lave bæredygtige kurser og uddannelser, og det vil vi gerne belønne.

Du skal beslutte dig inden udgangen af 2020. Se alle vores kurser her.

For at få early bird-rabatten på et kursus eller uddannelse skal du tilmelde dig inden den 31. december 2020.

Vælger du at tilmelde dig en uddannelse, så får du mulighed for at komme på et valgfrit heldagskursus i 2021. Du får altså et ekstra kursus til en værdi af 3.900,- kroner oven i uddannelsen.

Vælger du et af vores halvdagskurser, heldagskurser eller 2-dagskurser, så får du 20 % i rabat på prisen. Det gælder naturligvis også online kurser.

Det med småt
Vi kan desværre ikke give dig rabat de steder, hvor vi i forvejen har skruet prisen helt i bund, som på vores e-læringskurser, webinarer og netværk. Vi kan heller ikke give yderligere rabat på vores kurser i samarbejde med de lokale advokatforeninger, da vi her allerede har givet en stor rabat.

Du kan heller ikke kombinere early bird-rabatten med andre rabatter, bonuspoint eller tilskudsordninger fra f.eks. specialforeninger.

Opnåelse af den ekstra kursusdag eller de 20 % rabat forudsætter desuden, at du er ansat i en medlemsvirksomhed eller har tegnet et serviceabonnement.

Rabatten gives på det enkelte kursus, der er bestilt før den 31. december 2019.

Vi forudsætter desuden, at du følger vores betalings- og afbestillingsregler. Læs mere her.

Er du ikke medlem af Danske Advokater endnu?
Så vil vi rigtig gerne fortælle mere om fordelene ved et medlemskab eller et serviceabonnement.

Du kan bl.a. tage fat i Tanja Sahl Hansen, tsh@danskeadvokater.dk, 33 43 70 23 eller Dorte Carlsson, dca@danskeadvokater.dk , 33 43 70 08. Dorte vil formentlig også forsøge at sælge dig en storkundeaftale på kursusområdet.

Du kan også læse mere om fordelene ved et medlemskab her

Danske Advokaters bonusordning omlægges til early bird-rabatter. Læs mere her

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08

Ret cookies