Velkommen   (0 lektioner)

Overnatning

Savoy Hotel

Har du brug for overnatning i forbindelse med et kursus eller møde i Valencia, har vi et samarbejde med Savoy Hotel, Vesterbrogade 34, dvs. i naboejendommen til Valencia – lettere kan det ikke være.

 

Du bestiller selv direkte på hotellet mail@savoyhotel.dk eller på telefon 33267500. Deltager du i et arrangement hos os, får du en særlig rabat – husk derfor at oplyse det ved bestillingen.

 

Den vejledende pris for et lille dobbeltværelse er 825 kr. pr. nat.

Læs mere om hotellet her.

 

Coco Hotel

Vi har også en samarbejdsaftale med det nyrenoverede Coco Hotel på Vesterbrogade 41, København V. - lige over for Valencia. Du bestiller selv direkte på hotellet info@cocohotel.dk  eller på telefon 33212166. Deltager du i et arrangement hos os, får du en særlig rabat – husk derfor at oplyse det ved bestillingen.

 

Den vejledende pris for et enkeltværelse er 650 – 900 kr. pr. nat.

Læs mere om hotellet her

 

Coco Hotel ejes af det Københavnske restaurantkollektiv Cofoco, der ejer 12 anerkendte restauranter i København. Du vil derfor i forbindelse med overnatning på hotellet kunne opnå 20 % rabat på alle restauranter søndag – torsdag. Reservation af bord skal foretages via Coco Hotels reception.

 

Der ligger masser af andre hoteller i området eksempelvis Comfort Hotel Vesterbro, Vesterbrogade 23 – 29.

 

Der ligger også en del First Hoteller i området, når du booker på www.firsthotels.dk og benytter koden: FHVDAAD, kan du opnå op til 21 % rabat.

Nyheder

KURSER

Valencia Danske Advokaters reception
Valencia lokalebooking | T: +45 33 43 70 00 | E: reception@danskeadvokater.dk


Kontakt

Læs mere…

Kontakt Valencia Danske Advokaters reception på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies