Velkommen   (0 lektioner)

Overnatning

Coco Hotel

Vi har en samarbejdsaftale med det nyrenoverede Coco Hotel på Vesterbrogade 41, København V. - lige over for Valencia. Du bestiller selv direkte på hotellet info@cocohotel.dk  eller på telefon 33212166. Deltager du i et arrangement hos os, får du en særlig rabat – husk derfor at oplyse det ved bestillingen.

 

Den vejledende pris for et enkeltværelse er 650 – 900 kr. pr. nat.

Læs mere om hotellet her

 

Coco Hotel ejes af det Københavnske restaurantkollektiv Cofoco, der ejer 12 anerkendte restauranter i København. Du vil derfor i forbindelse med overnatning på hotellet kunne opnå 20 % rabat på alle restauranter søndag – torsdag. Reservation af bord skal foretages via Coco Hotels reception.

 

Der ligger masser af andre hoteller i området eksempelvis Comfort Hotel Vesterbro, Vesterbrogade 23 – 29.

 

Der ligger også en del First Hoteller i området, når du booker på www.firsthotels.dk og benytter koden: FHVDAAD, kan du opnå op til 21 % rabat.

 

Vi har en samarbejdsaftale med det Hotel Savoy på Vesterbrogade 34, København V. – lige ved siden af Valencia. Du bestiller selv direkte på hotellet mail@savoyhotel.dk eller på telefon 33267500. Deltager du i et arrangement hos os, får du en særlig rabat – husk derfor at oplyse det ved bestillingen.

Den vejledende pris for et enkeltværelse er 650 – 900 kr. pr. nat.

Læs mere om hotellet her

Nyheder

KURSER

Michael Mørck
Michael Mørck | Service- og teknikkoordinator | 33 43 70 00 | mim@danskeadvokater.dk


Kontakt

Michael er ansvarlig for mødecenteret Valencia samt Danske Advokaters reception. Derudover løser han diverse grafiske opgaver.

Læs mere…

Kontakt Michael Mørck på tlf.

33 43 70 00