Velkommen   (0 lektioner)

Presse

Hvis du er journalist og har brug for at komme i kontakt med Danske Advokater, f.eks. for at få en kommentar til en aktuel sag eller en udtalelse fra en ekspert, er det nemmeste at kontakte vores kommunikationschef. 

 

Mød vores eksperter

Danske Advokater råder over et væld af eksperter på stort set alle juridiske områder. Eksperterne findes i de 21 forskellige fagudvalg, vi har oprettet.

Her kan du se, hvilke områder, vi dækker

 

Hvis du skal bruge en ekspert, er det imidlertid bedst, at du først kontakter vores kommunikationschef, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige person.

 

Pressebilleder

Her kan du finde billeder i høj opløsning af direktør, Paul Mollerup. Klik på et af billederne og få det i høj opløsning. 
 

Paul Mollerup Paul Mollerup

 

Brug for Danske Advokaters logo?

Download logo her
 

Nyheder

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19