Velkommen   (0 lektioner)

Få en ordrebekræftelse

Advokaten skal fortælle, hvad den forventede pris bliver.

Advokaten skal bekræfte jeres aftale

Når du som privatperson har aftalt med en advokat, at han eller hun skal tage en sag for dig, har advokaten pligt til at skrive en ordrebekræftelse, der bl.a. indeholder prisoplysninger. Det giver en sikkerhed for, at jeres forventninger til opgavens løsning er afstemt.

Advokaten skal i aftalen fortælle, hvad han eller hun forventer, at prisen inkl. moms for rådgivningen bliver. Hvis advokaten har svært ved at overskue sagens omfang, har du krav på enten at få et overslag over, hvad det ca. vil koste at få advokatens råd i din sag, eller at få at vide hvordan prisen i sidste ende bliver beregnet. Hvis du vil læses mere om, hvad det koster at gå til advokat, kan du se mere på siden ”Hvad koster en advokat”.

Advokaten bør også kort beskrive den opgave, der skal løses.

Giver advokaten dig ikke denne ordrebekræftelse, overtræder advokaten ”god advokatskik”, som kan påtales ved Advokatnævnet. Du kan læse mere om hvordan du indgiver en klage for advokatnævnet på www.advokatnaevnet.dk.

Er du erhvervsdrivende, skal advokaten kun oplyse, hvad det koster, hvis du beder om det.
 

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13