Velkommen  (0 bonuspoint)

Netværk

Del dine erfaringer og få nyt input.

Danske Advokater har nedsat en række netværk. Det drejer sig om NYMA (yngre medarbejdere i advokatbranchen), direktørnetværk, innovationsnetværk, salgsnetværk, kommunikationsnetværk, netværk for uddannelserne Young Talented Lawyers og Law Firm Management og netværk for økonomi og regnskab. Nyeste skud på stammen er et netværk i digital tinglysning.

 

Læs mere om vores netværk i menuen til venstre.

Kontakt

Vil du høre mere eller har du forslag til et nyt netværk, så ring eller skriv til vores forretningsudviklingschef Øyvind Fagerstrand på 33437016 eller ofa@danskeadvokater.dk

Nyheder

KURSER

Del
Øyvind Fagerstrand
Øyvind Fagerstrand | Forretningsudviklingschef | T: +45 33 43 70 16 | E: ofa@danskeadvokater.dk

Kontakt

Øyvind er ansvarlig for forretningsudvikling – for branchen som helhed og for rådgivning til medlemsvirksomheder. 

 

Øyvind arbejder ud fra sin markedsindsigt med at varetage branchens kommercielle udvikling. Via et vidt forgrenet netværk i branchen og med en række eksterne rådgivere, forsyner Øyvind medlemmerne med ledelsesuddannelse, markedsfakta, analyser og trends som har betydning for branchens og den enkelte virksomheds konkurrencekraft.

 

Øyvind udfordrer konstant status quo og har blik for hvordan såvel produktiviteten som lønsomheden kan øges. Derfor er Øyvind også en uundværlig bidragsyder til både strategiudvikling og brandingen af branchen.

Læs mere…

Kontakt Øyvind Fagerstrand på tlf.

33 43 70 16