Velkommen   (0 lektioner)

Netværk

Del dine erfaringer og få nyt input.

Danske Advokater har nedsat en række netværk. Det drejer sig om NYMA (yngre medarbejdere i advokatbranchen), direktørnetværk, innovationsnetværk, salgsnetværk, kommunikationsnetværk, netværk for uddannelserne Young Talented Lawyers og Law Firm Management og netværk for økonomi og regnskab. Nyeste skud på stammen er vores tinglysningsforum.

 

Læs mere om vores netværk i menuen til venstre.

Kontakt

Vil du høre mere eller har du forslag til et nyt netværk, så ring eller skriv til vores medlems- og kursuschef Dorte Carlsson på tlf. 33 43 70 08 eller dca@danskeadvokater.dk

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08