Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


09-01-2024
Hør om kunstig intelligens på medlemsmøder 12., 13. og 19. marts 2024

Kunstig intelligens, straffe- og skifteprogrammet og nye complianceværktøjer
Danske Advokater holder til marts en række møder, hvor vi kommer rundt i landet og hilser på vores medlemmer. Emnerne på medlemsmøderne er kunstig intelligens (AI), straffe- og skifteprogrammet hos domstolene og nye complianceværktøjer.

 

Kunstig intelligens i advokatbranchen
Savner du viden, eller føler du dig udfordret med at forstå, hvad kunstig intelligens (AI) er? Så deltag på et af vores gratis medlemsmøder til marts. Danske Advokaters digitaliseringschef Steen Hermansen holder et oplæg, som giver dig indsigt i, hvilken baggrund kunstig intelligens bruger i svar på spørgsmål og opgaver, den bliver stillet. Hvad er der af muligheder og udfordringer i brugen af kunstig intelligens? Vi kommer også praktiske eksempler på brug af kunstig intelligens.

 

Guidelines og hjælp til din advokatforretning
Efter Steens indlæg hører du mere om Danske Advokaters AI arbejdsgruppe og det materiale, gruppen er i gang med at få udarbejdet i et indlæg fra et medlem af AI arbejdsgruppen. Du kan se arbejdsgruppens første materiale her (kun for medlemmer - kræver login).

 

Tilmeld dig nu
Vores medlemsmøder er gratis for alle medarbejdere i virksomheder, der er medlem af Danske Advokater. Medlemsmøderne er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet til 3 kursuspoint.

Du kan se det fulde program og tilmelde dig her 


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21