Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

​Når du er i dialog med Danske Advokater eller har en relation til Danske Advokater, som ikke er nævnt ovenfor

Uanset hvilken relation, du har til Danske Advokater, kan vi være i dialog med dig – også i andre sammenhænge end dém, der er nævnt ovenfor. Vi kan f.eks. være i dialog, hvis du har sendt os en mail, hvis du er ansat i en virksomhed, der er leverandør til Danske Advokater, hvis du er politiker, embedsmand eller samfundsdebattør.

 

Formål

Når vi er i dialog, behandler vi oplysninger om dig med det formål at yde dig den bedst mulige service og/eller gøre det muligt at varetage Danske Advokaters kerneopgaver i relation til f.eks. politisk interessevaretagelse, pressedækning, analyser og samarbejde med arbejdsmarkedets interessenter.

 

Registrerede oplysninger

Til disse formål behandler Danske Advokater de oplysninger, som du giver os. Det vil normalt være almindelige personoplysninger, herunder oplysninger om dit navn, din mailadresse, dit telefonnummer, din henvendelse samt oplysninger om vores relation.

 

Retligt grundlag

Det retlige grundlag for at behandle oplysningerne er interesseafvejningsreglen i GDPR artikel 6, stk. 1, litra f. De legitime interesser, vi forfølger, er at tilbyde dig den bedst mulige service i din relation til Danske Advokater og hensynet til at varetage Danske Advokaters kerneopgaver.

 

Modtagere

Når en service leveres ved hjælp af en ekstern samarbejdspartner, så deler vi derudover dine oplysninger med samarbejdspartneren.

 

Opbevaring

Danske Advokater opbevarer dine oplysninger, så længe der er en aktiv relation mellem dig og Danske Advokater.  

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13