Velkommen  (0 bonuspoint)

Advokatbranchen i tal

Se de nyeste tal om branchen nedenfor.

Nulvækst i advokatbranchen

Omsætningen ligger stadig fladt i advokatbranchen, mens antallet af fuldtidsansatte og indtjeningen falder. Det viser årets ”Advokatbranchen i tal”, som har set på udviklingen i branchen de seneste tre år. Effekten af urbaniseringen fortsætter med Aarhus og hovedstadsregionen som vækstmotorer. Konkurrencen fortsætter således ufortrødent internt i branchen og fra øvrige virksomheder, der yder juridisk rådgivning.

Læs den fulde 2017-rapport her (kun for medlemmer)

Læs de tidligere rapporter her (kun for medlemmer)

 

Udvidet produktstatistik – tillæg til Advokatbranchen i tal

Så er produktstatistikken klar som opfølgning på og som et tillæg til ”Advokatbranchen i tal”. Statistikken kan bruges til at følge aktivitetsniveau og udvikling på en lang række ydelsesområder, og den er endvidere opdelt på virksomhedsstørrelse baseret på omsætningsintervaller. Det giver dig mulighed for at sammenligne din egen performance med markedsudviklingen.

Læs produktstatistikken her (kun for medlemmer)

Nyheder

KURSER

Del
Øyvind Fagerstrand
Øyvind Fagerstrand | Forretningsudviklingschef | T: +45 33 43 70 16 | E: ofa@danskeadvokater.dk

Kontakt

Øyvind er ansvarlig for forretningsudvikling – for branchen som helhed og for rådgivning til medlemsvirksomheder. 

 

Øyvind arbejder ud fra sin markedsindsigt med at varetage branchens kommercielle udvikling. Via et vidt forgrenet netværk i branchen og med en række eksterne rådgivere, forsyner Øyvind medlemmerne med ledelsesuddannelse, markedsfakta, analyser og trends som har betydning for branchens og den enkelte virksomheds konkurrencekraft.

 

Øyvind udfordrer konstant status quo og har blik for hvordan såvel produktiviteten som lønsomheden kan øges. Derfor er Øyvind også en uundværlig bidragsyder til både strategiudvikling og brandingen af branchen.

Læs mere…

Kontakt Øyvind Fagerstrand på tlf.

33 43 70 16