Velkommen   (0 lektioner)

Advokaters bestyrelsesarbejde - tjekliste

Deltagelse i bestyrelsesarbejde er en sædvanlig del af mange advokaters arbejde, da advokaten med sin unikke kombination af juridisk viden og forretningsmæssig forståelse kan skabe værdi i virksomhederne. Danske Advokater har derfor udarbejdet en tjekliste om forhold, som advokaten bør undersøge og tage stilling til i forbindelse med at påtage sig og udføre sådanne hverv.

Advokatens undersøgelser skal selvsagt tilpasses selskabets størrelse og forhold, og de praktiske råd og vink i tjeklisten er blot eksempler og på ingen måde udtømmende. Tjeklisten er fortrinsvis rettet mod bestyrelsesposter i små- og mellemstore ejerledede virksomheder og kun i begrænset omfang mod store hhv. aktionærejede og børsnoterede virksomheder.

Se tjeklisten

Endelig er der til tjeklisten knyttet et notat om de advokatetiske reglers (AER) betydning for advokaters bestyrelsesarbejde.

Notatet kan læses her
 

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13

Ret cookies