Velkommen   (0 lektioner)

AnsættelsesAdvokaters seminar om OK 2020 den 18. juni 2020

Vi håber, at forsamlingsforbuddet bliver hævet til 50 personer, for så kan vi med god afstand imellem bordene afholde seminaret.

 

Torsdag den 18. juni 2020 kl. 14-17 med efterfølgende reception indtil kl. 19 i


Industriens Hus – Dansk Industri
H. C. Andersens Blvd. 18
1553 København

 

Til seminaret vil DAs underdirektør Steen Müntzberg, FHs afdelingschef Peter Nisbeth, DIs vicedirektør Anders Søndergaard Larsen, HK Handels faglige chef Stephan Agger og fra FAOS lektor Ph.D. Nanna Welsey Hansen gennemgå overenskomstparternes overvejelser, forhandlingsforløbet og forhandlingsresultatet for OK 2020.


Vi åbner nu op for, at du kan tilmelde dig seminaret. Seminaret kan dog kun afholdes, såfremt forsamlingsforbuddet bliver hævet til 50 personer.  

 

Tilmelding sker efter ”først til mølle-princippet”, men vi forbeholder os ret til at sikre, at der ikke deltager for mange advokater fra samme firma/organisation.

 

Tilmelding

  
Navn 
Firma 
E-mail 
EAN/PO nr. 

Nyheder

KURSER

Linda Pedersen
Linda Pedersen | Koordinator | T: +45 33 43 70 25 | E: lpe@danskeadvokater.dk


Kontakt

Linda Pedersen er koordinator på de dele af privatretten, der knytter sig til kurser inden for person-, familie- og arveret samt dødsboer og generationsskifter.

 

Hun har ansvaret for Danske Familieadvokater og Danske Arveretsadvokater og  de dertilhørende fagudvalg.

 

Endvidere har hun specialkompetence inden for drift af advokatvirksomked, dvs. ledelse, forretningsudvikling, etik, kommunikation og sprog.

Læs mere…

Kontakt Linda Pedersen på tlf.

33 43 70 25

Ret cookies