Velkommen  

Cases om advokatKODEKS

Socialt ansvar

I et retssamfund har alle adgang til juridisk bistand – også mennesker med små midler. At sikre dette er først og fremmest et politisk ansvar. Advokatvirksomhederne skal dog også bidrage til, at ambitionen realiseres.

 

Advokatvirksomheder yder allerede i dag et vigtigt bidrag til det sociale ansvar og medvirker til at sikre sårbare grupper, f.eks. mindre bemidlede, syge og socialt udsatte i samfundet, adgang til ret og retfærdighed. Det sker bl.a. ved at yde retshjælp i landets advokatvagter eller tilbyde juridisk rådgivning til sårbare grupper, til nationale og internationale organisationer og foreninger eller i lokalsamfundet. Andre advokatvirksomheder tilbyder en første gratis rådgivning eller påtager sig principielle sager til en stærkt reduceret pris.

 

Vi anbefaler, advokatvirksomheden sætter mål for sit sociale ansvar.

 


31-08-2017
Law Connect – Nyt Pro bono-samarbejde med startup-virksomheder

Advokatfirmaerne Kromann Reumert, Kammeradvokaten, Bruun Hjejle, Horten, Plesner, Bird & Bird samt CamphausenCo har indgået samarbejde med Copenhagen FinTech Lab, som huser nye startup-virksomheder inden for digitale løsninger til bank, forsikring og pension.

 

Pro bono-samarbejdet, der har fået navnet Law Connect, indebærer, at de unge virksomheder en gang om ugen kan få en uformel og uforpligtende snak om juridiske spørgsmål med advokater fra et af de syv advokatfirmaer.

 

Området er samtidig af stor forretningsmæssigt interesse for advokatvirksomhederne, som forventer at få lejlighed til at bygge bro mellem flere af startup-virksomhederne og kunder i de etablerede finansielle virksomheder.

 

Kilde: business.dk, 14. marts 2017
Topadvokater bejler til fintech-håb

dhm
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

David Hedegaard Meyer
David Hedegaard Meyer | Specialkonsulent | 33 43 70 16 | dhm@danskeadvokater.dk


Kontakt

David er ansvarlig for Danske Advokaters analysearbejde og udarbejder løbende en lang række forskellige statistikker, som fx Advokatbranchen i tal, lønstatistik og konjunkturbarometer. 

 

Han er tovholder på Danske Advokaters Brancheudviklingsudvalg. 

Læs mere…

33 43 70 16