Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-06-03 09:00:00 2024-06-03 16:00:00 Europe/Copenhagen Udbudsret for specialister (ej tilmeldt) Udbudsret for specialister, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&GroupID=&PageNum=4&Loginbox=true&ProductID=PROD3137 Djøf Møde & Event - Nørre Voldgade 106, 5., 1358 København K Udskriv

Udbudsret for specialister

Du får praktiske brugbare redskaber til at håndtere de svære spørgsmål og udfordringer, der typisk kan opstå i et udbud. Kurset fokuserer på udbudsloven, men vi kommer også omkring tilbudsloven og forsyningsvirksomhedsdirektivet og de indbyrdes forskelle mellem de tre regelsæt.


Udbytte: På kursusdagen lærer du at håndtere og styre uden om de udfordringer, der typisk opstår på de enkelte stadier i en udbudsproces, og som oftest giver anledning til klager. Vi tager afsæt i udbudsprocessen fra start til slut og slår ned på de væsentligste og i praksis mest aktuelle problemområder.


Kursusbeskrivelse

En optimal udbudsproces kræver, at du foruden procedurereglerne også har indsigt i og overblik over den seneste retspraksis fra EU-Domstolen og fra Klagenævnet.

Kurset tager afsæt i de seneste regler og praksis samt aktuelle temaer inden for udbud. Du får praktiske brugbare redskaber til at håndtere de svære spørgsmål og udfordringer, der typisk kan opstå i et udbud. Kurset fokuserer på udbudsloven, men vi kommer også omkring tilbudsloven og forsyningsvirksomhedsdirektivet og de indbyrdes forskelle mellem de tre regelsæt.

Vi fokuserer på konkrete problemstillinger, fx når mange ordregivere ønsker at inddrage krav til bæredygtighed i udbud og kontrakter. På kurset får du også indsigt i og eksempler på, hvordan et udbud tilrettelægges, så det både tilgodeser udbudsreglernes krav om ligebehandling og gennemsigtighed og sikrer, at kravene er operationelle og effektive.

På kurset lærer du at:

  • forstå nuancerne i forskellige udbudsformer
  • fastlægge en god udbudsstrategi
  • gennemføre en vellykket dialogproces eller forhandlingsproces i en konkurrencepræget dialog eller et udbud med forhandling
  • styre uden om faldgruberne ved prækvalifikation og tildeling
  • formulere egnede og lovlige mindstekrav til egnethed, udvælgelseskriterier og tildelingskriterier
  • håndtere en self-cleaning proces – både fra ordregivers og tilbudsgivers perspektiv
  • forstå rammerne for ændringer i udbudsmaterialet undervejs i og efter et udbud.


Kurset udbydes i samarbejder med Djøf Kurser og Uddannelser

Underviser
Eva Olesen

Eva Olesen

Advokat/partner


Eva Olesen er en del af VILTOFT's team af udbudsspecialister og har mere end 6 års praktisk erfaring med udbudsret. Den overvejende del af Evas arbejde består i at rådgive offentlige myndigheder og private virksomheder om alle aspekter ved udbud. Det omfatter alt lige fra rådgivning om valg af udbudsform og -strategi, rådgivning om tilrettelæggelse af udbudsprocessen, bistand til udarbejdelse af udbudsmateriale og gennemførelse af eventuelle forhandlinger, til bistand til håndtering af kritiske spørgsmål undervejs i udbuddet og eventuelle klagesager. Eva rådgiver desuden både offentlige og private klienter om alle former for entrepriseretlige problemstillinger, herunder navnlig i sager om teknisk rådgivning. Eva har i den forbindelse deltaget i forberedelsen og førelsen af flere voldgiftssager.

Helle Lorentsen Bøgeskov

Helle Lorentsen Bøgeskov

Advokat


Helle er advokat i Viltoft Advokatpartnerselskab og er specialist i udbudsret og entrepriseret. Hun har mange års erfaring med at rådgive om begge områder på både strategisk og operationelt niveau. Helle arbejder med alle aspekter ved udbudsretten og har stor erfaring med at rådgive ordregivere om strategisk tilrettelæggelse af indkøb og med at gennemføre udbud, særligt om entrepriseretlige forhold og teknisk rådgivning. Helle er med sin stærke faglighed og evne til at formidle, en dygtig underviser, og har bl.a. undervist hos Dansk Erhverv og på CBS igennem mange år.

Henvendt til

Du har kendskab til de grundlæggende udbudsprincipper og -procedureregler og arbejder med udbud. Du er nok jurist eller advokat og rådgiver klienter om udbud. Som  erfaren praktiker kan du også få meget ud af kurset.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

3. jun. 2024 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 6.200,00

Medlemspris: kr. 5.200,00

Priser er ekskl. moms

 

Djøf Møde & Event
Nørre Voldgade 106, 5.
1358 København K

7 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00