Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-06-11 09:00:00 2024-06-11 12:00:00 Europe/Copenhagen Huseftersynsordningen – håndtering af skader (ej tilmeldt) Huseftersynsordningen – håndtering af skader, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&GroupID=&PageNum=4&Loginbox=true&ProductID=PROD3155 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Huseftersynsordningen – håndtering af skader

Mangler du overblik over den finansielle regulering? Konstante ændringer er en udfordring. Få en 360 graders opdatering med oversigter, eksempler fra praksis samt drøftelser om dilemmaer.


Kursusbeskrivelse


Formålet med kurset er at give en 360 graders opdatering på og overblik over reglerne for de finansielle virksomheder. De ændrer sig konstant og det er vigtigt at få en update. Du får en række oversigter over gældende ret med en præcisering af nyeste ændringer og udfordringer. Desuden får du praktiske eksempler på, hvordan reglerne kan operationaliseres og håndteres.


Oversigterne omfatter pengeinstitutter, realkreditinstitutter, investeringsforeninger og investeringsforvaltningsselskaber samt pensionsselskaber.


Temaerne er ledelsesregler, herunder krav til politikker, retningslinjer og rapporteringer samt compliance og Corporate Governance. Hertil kommer hvidvask og de nye sager om ledelsesansvar.


Herudover gennemgås regler og nyere praksis om tilsyn og sanktioner samt forbrugerbeskyttelse. Endelig skitseres nye udfordringer fra nye forretningsmodeller og ny teknologi.


Undervisningsformen veksler mellem oversigter og praktiske eksempler. Oversigterne giver overblik over reglerne samt nye ændringer og tendenser. De praktiske eksempler viser mulige håndteringer af de mange krav. Endelig fremsættes nogle praktiske dilemmaer til drøftelse.

Kurset holdes i samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelser.

Underviser
Martin Persson

Martin Persson

Chef - ejerskifteskade & retshjælp


Martin Persson er cand. jur. fra Københavns Universitet. Han har siden 2005 arbejdet med Huseftersynsordningen og Ejerskifteskade som skadebehandler og som leder i Nykredit og Gjensidige Forsikring. Martin underviser på Forsikringsakademiet og derudover for Sikkerhedsstyrelsen, når nye byggesagkyndige skal uddannes. Han sidder i faste og ad hoc udvalg under F&P, og har blandt andet spillet en betydelig rolle for selskaberne i arbejdet omkring de nye tilstands- og el-rapporter. Martin har de sidste 10 år undervist og holdt foredrag for mange forskellige interessenter omkring Huseftersynsordningen, fx ejendomsmæglere, advokater og byggesagkyndige. Han har en bred viden på alle fronter omkring Huseftersynsordningen og har erfaring fra alle perioder i ordningen.

Henvendt til

Alle, der beskæftiger sig professionelt med finansretten, herunder advokater, revisorer, ansatte i ankenævn m.v., samt bestyrelses- og direktionsmedlemmer og ansatte i pengeinstitutter, realkreditinstitutter, investeringsforeninger og pensionsselskaber.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

11. jun. 2024 kl. 09:00 - 12:00

 

Pris: kr. 3.250,00

Medlemspris: kr. 2.600,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

3 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00