Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-06-12 09:30:00 2024-06-12 16:30:00 Europe/Copenhagen Pointe, bedre og mere præcis skriftlig formidling for jurister (ej tilmeldt) Pointe, bedre og mere præcis skriftlig formidling for jurister, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&GroupID=&PageNum=4&Loginbox=true&ProductID=PROD3167 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Pointe, bedre og mere præcis skriftlig formidling for jurister

Dette er et kommunikationskursus for dig, der vil skærpe din skriftlige formidling af komplekst og omfangsrigt stof. Til gavn for dine kunder - og til gevinst for dit firma og dig.


Kurset er forhåndsgodkendt, og tæller 7 lektioner.


Udbytte: På kurset lærer du at skærpe din skriftlige formidling af komplekst og omfangsrigt stof, som er til gavn for dine kunder. Vi går i dybden med fire konkrete metoder, der vil øge kvaliteten af din skriftlige formidling markant.


Kursusbeskrivelse

Som juridisk professionel kommunikerer du i skrift hver eneste dag. Dit firmas evne til at formidle, så klienter, myndigheder, modparter eller organisationer forstår pointen, kan gøre en stor forskel for både proces og omdømme.

Kort og enkel kommunikation skaber forståelse, styrker tilliden og gør muligheder tydelige. Kompliceret og ofte langstrakt formidling gør det modsatte. Enten hjælper du din modtager med at forstå - eller med at misforstå.

Der er mange steder at falde i. Men heldigvis også masser af konkrete tips og tricks, du nemt kan anvende i dit arbejdsliv. Og de vigtigste af dem kommer du til at lære på dette kursus.
Kurset er bygget op omkring fire praktiske skriveråd, der har til mål at højne kursusdeltagernes kompetencer som skriftlige kommunikatører mhp. at øge værdien af skriftlige medier som emails, oplæg, analyser mv.

På kurset gennemgår vi blandt andet

  • Skriftlig kommunikation i en juridisk hverdag
  • Menneskets kognitive forudsætninger for at adaptere et budskab
  • Abstrakt vs. hverdagssprog
  • Passivt vs. aktivt sprog
  • Verbalsubstantiver
  • Det vigtigste først og sidst i sætningen
  • Journalistisk vs. akademisk fremstilling
  • Vigtigheden af en enkel, koncis fremstilling
  • Om forenklingens kunst
  • Om komposition og overskuelighed


Kurset afsluttes med en samlet test og en evaluering

Underviser
Jonas Breum

Jonas Breum

Kommunikationskonsulent


Jonas Breum er kreativ tekstforfatter med 13 års erfaring fra kommunikationsbureauer og brands, herunder som konceptudvikler hos Det Kongelige Teater og som kreativ chef hos YouSee. Han har udviklet alt fra brandnavne til tv-kanaler og teleselskaber til prisbelønnede kampagner, brandstrategier og kernefortællinger - og så har han eksekveret stort set alle typer af kommercielle tekster. Han har desuden en karriere som sangskriver og musikproducer.

Michael Møller Nielsen

Michael Møller Nielsen

Partner, advokat


Michael Møller Nielsen er partner og advokat ved Lund Elmer Sandager, hvor han har stået i spidsen for afdelingen for ansættelsesret i mere end 8 år. Som professionel skriftlig formidler har Michael nogle få leveregler, som han har trænet fuldmægtige såvel som erfarne advokater i i en årrække. Han høster anerkendelse fra kunder og samarbejdspartnere for sin klare og præcise formidling, har skrevet en række artikler og kommenterer forskellige love i Karnov.

Henvendt til

Kurset er for advokater, fuldmægtige, sekretærer og andre, som kommunikerer i juridisk professionel skrift.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

12. jun. 2024 kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00