Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-09-23 13:00:00 2024-09-23 16:00:00 Europe/Copenhagen Håndtering af løse ansættelsesformer (ej tilmeldt) Håndtering af løse ansættelsesformer, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&GroupID=&PageNum=5&ProductID=PROD3212 IDA Conference - Kalvebod Brygge 31, 1560 København V Udskriv

Håndtering af løse ansættelsesformer

Bliv klædt på, så du er på sikker grund, når du håndterer medarbejdere med løsere ansættelsesformer, som fx freelancere, deltidsansatte og tidsbegrænsede ansatte.


Udbytte: Du får en gennemgang af forskellige ansættelsesformer, indblik i, hvilke praktiske og principielle problemer, du kan møde i dit arbejde med løse ansættelsesformer og værktøjer til at håndtere de problemer, der kan opstå i løsere ansættelsesforhold.


Kursusbeskrivelse

På kurset får du en gennemgang af de begrænsninger i ledelsesretten, som de forskellige love medfører. Du kommer igennem regler og praktiske udfordringer med deltidsansættelse, tidsbegrænset ansættelse, freelancemedarbejdere og andre løsere ansættelsesformer.

Dagen giver dig indsigt i: 

  • etablering af tidsbegrænsede ansættelser 
  • rammerne for fornyelse og forlængelse af tidsbegrænsede ansættelser og afgrænsningen til opsigelse 
  • konsekvenser ved ændringer af arbejdstiden for deltidsansatte
  • opmærksomhedspunkter ved varsling af arbejdstidsændringer 
  • regler og praksis for forbuddet mod forskelsbehandling af deltidsansatte og tidsbegrænsede ansatte
  • ansættelse og afskedigelse af løst tilknyttede medarbejdere, fx tilkaldevikarer.


Du kan tage kurset alene, men du kan med fordel vælge også at tilmelde dig kurset ’Registrering af arbejdstid – nye krav’, som vi holder samme sted og dag (om formiddagen). Tilmelder du dig begge kurser, får du en samlet rabat på 1.400 kr.

Kurset holdes i samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelser. 

Underviser
Rami Christian Sørensen

Rami Christian Sørensen

Advokat


Rami er advokat hos Business Danmark og rådgiver om løn- og ansættelsesvilkår, herunder opsigelser og fratrædelsesaftaler og har omfattende undervisningserfaring inden for praktisk ansættelsesret, offentlig personalejura og persondata, ligesom han gennem en årrække har været ekstern lektor i arbejdsret på Aarhus Universitet. Han har tidligere været advokat hos Bech-Bruun og gennem 19 år advokat og juridisk chef i Djøf. Rami er certificeret voldgiftsdommer og fungerer som sådan i private voldgiftssager på det ansættelsesretlige område. Han har ført adskillige retssager ved landsretterne, sø- og handelsretten og Højesteret.

Henvendt til

Du arbejder med ansættelsesforhold i det offentlige eller i en privat virksomhed. 

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

23. sep. 2024 kl. 13:00 - 16:00

 

Pris: kr. 3.800,00

Medlemspris: kr. 3.300,00

Priser er ekskl. moms

 

IDA Conference
Kalvebod Brygge 31
1560 København V

3 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00