Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-05-23 09:00:00 2024-05-23 12:30:00 Europe/Copenhagen Tvangsopløsning (ej tilmeldt) Tvangsopløsning, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=PROD3032 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Tvangsopløsning

Tvangsopløsning er den måde, det i selskabsloven er beskrevet, hvorpå Erhvervsstyrelsen som vores offentlige kontrolmyndighed kan bede om hjælp til den ultimative sanktion over, at reglerne i selskabsloven ikke opfyldes; nemlig tvangsopløsning af kapitalselskaber.


Udbytte: På dette kursus får du indsigt i de komplekse emner ved tvangsopløsning af kapitalselskaber herunder likvidators start af en likvidationssag, den videre proces og herunder værktøjerne til oplysning og Genoptagelse.


Kursusbeskrivelse

Kursets formål er at give advokater med ekspertise fra insolvensretten værktøjer til at forestå tvangsopløsningen.

Kurset vil forsøge at tage udgangspunkt i ”ægte sager” med en naturlig kronologisk tilgang, der samtidig kan belyse alle de relevante emner, som kendetegner og adskiller tvangsopløsningssager fra andre sagstyper.

På dette kursus får du indsigt i de komplekse emner ved tvangsopløsning af kapitalselskaber, herunder:

  • Likvidators start af en likvidationssag
  • Den videre proces herunder værktøjerne til oplysning
  • Genoptagelse
  • Likvidation
  • Fusion
  • Overgang til rekonstruktionsbehandling og konkurs
     

Kurset udbydes i samarbejde med Djøf Kurser og Uddannelser


OBS: Kurset Konkurskarantæne, som finder sted samme dag, i forlængelse af Tvangsopløsning, kan med fordel også tages. Læs mere om kurset her

Underviser
Carsten Ceutz

Carsten Ceutz

Partner - Senior Excellence Manager


Carstens hovedspeciale er alle elementer af insolvensretten, hvor han har opbygget et stort fagligt netværk qua sine mange års erfaring og sit store engagement i kollegialt arbejde. Carsten sikrer kreditorerne det bedst opnåelige resultat ved altid at tilgå opgaverne med et forretnings- og løsningsorienteret fokus. Carsten repræsenterer finansielle kreditorer i forbindelse med blandt andet engagementer i finansiel og operationel leasing, udlån og pant til nødlidende andelsboligforeninger samt styring og realisering af fordrings- og virksomhedspant. Carsten har særligt lang og indgående erfaring med nødlidende rejseudbydere samt med håndtering af IT, immaterielle rettigheder og ansatte i forbindelse med virksomhedsoverdragelse af de overlevelsesdygtige dele af virksomheder.

Henvendt til

Kurset er målrettet erfarne advokater, jurister, sagsbehandlere og kreditvurderingsmedarbejdere, som gerne vil opdateres på tvangsopløsninger og det insolvensretlige område, som tvangsopløsningssager dækker over.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

23. maj. 2024 kl. 09:00 - 12:30

 

Pris: kr. 3.700,00

Medlemspris: kr. 2.950,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

4 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00