Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-06-11 09:00:00 2024-06-11 15:30:00 Europe/Copenhagen Landbrugs- og erhvervshandler A-Z (ej tilmeldt) Landbrugs- og erhvervshandler A-Z, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&Region=Syddanmark%2CMidtjylland%2CNordjylland&Loginbox=true&ProductID=PROD3099 Hotel Opus - Egebjergvej 1, 8700 Horsens Udskriv

Landbrugs- og erhvervshandler A-Z

Praktisk orienteret kursus med fokus på berigtigelse af landbrugs- og erhvervshandler. Underviserne vil gennemgå relevant teori og praktiske ekspeditioner i forhold til sagsforløbet for en landbrugshandel og andre erhvervshandler.


Kursusbeskrivelse

Få styr på arbejdsgangen og få konkrete redskaber til at kunne berigtige landbrugs- og andre erhvervshandler.

Underviserne gennemgår en landbrugshandel fra A-Z med tilhørende erklæringer, dokumenter, og hvad man skal være opmærksom på undervejs. Du vil få gode fif og gode råd til den selvstændige berigtigelse af landbrugshandler generelt, herunder hvad der er tinglyst på en landbrugsejendom (servitutter såsom gamle samdrifts-deklarationer, gamle servitutter vedr. forkøbsret, aftægt og lign.) der kan have stor betydning for landbrugshandlen.

Underviserne vil også gennemgå andre erhvervshandler, hvor kursisten både vil få indblik i det aftaleretlige og i den praktiske gennemgang af en erhvervshandel inkl. den digitale tinglysningsekspedition, tinglysningsafgifter, dokumenter, refusionsopgørelse, frigivelse af købesummen m.v.

Kursisten vil kunne downloade et stort materiale med mange bilag (vedrørende forskellige situationer). Materialet kan efterfølgende bruge til opslag hjemme på kontoret. 

 

Underviser
Dorete Pedersen

Dorete Pedersen

Advokatsekretær


Dorete Pedersen er uddannet advokatsekretær og har arbejdet på advokatkontor i 37 år, i en lang årrække arbejdede hun primært med tvangsauktioner og ejendom og har siden maj 2023 arbejdet med konkurssager. Dorete har videregående uddannelser, som juridisk assistent og ejendomsmægler. Dorete har undervisningserfaring fra ”gå-hjem” kurser med emnerne: ”Køb af ejendom på tvangsauktion” og ”Køb af bolig i almindelighed”.

Ulla Zurita

Ulla Zurita

Advokat, Partner


Ulla Zurita er advokat og partner hos Homann Advokater. Ulla har undervist i ejendomshandel siden 1999 og i digital tinglysning siden 2009. Ulla rådgiver indenfor fast ejendom, herunder i bolig- og erhvervshandler. Ulla har endvidere meget stor erfaring med bl.a. tinglysning af vedtægter for ejerforeninger, samejeoverenskomster, pantebreve, adkomstdokumenter og diverse servitutter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter. Ulla er en af vore mest benyttede undervisere inden for fast ejendom og tinglysning.

Henvendt til

Sekretærer og andre, der har brug for relevant teori og praktiske ekspeditioner i forhold til sagsforløbet i en landbrugshandel  eller andre erhvervshandler.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

11. jun. 2024 kl. 09:00 - 15:30

 

Pris: kr. 5.050,00

Medlemspris: kr. 4.000,00

Priser er ekskl. moms

 

Hotel Opus
Egebjergvej 1
8700 Horsens

6 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00