Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-05-14 09:30:00 2024-05-14 16:30:00 Europe/Copenhagen Retssager - Elitesekretær (ej tilmeldt) Retssager - Elitesekretær, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&Region=Syddanmark%2CMidtjylland%2CNordjylland&Loginbox=true&ProductID=PROD3109 Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus - Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C Udskriv

Retssager - Elitesekretær

Sekretærens opgaver. Formulering af påstande, valg af værneting, udarbejdelse af sagsfremstilling i processkrifter, beregning af frister, beregning af retsafgift, indkaldelse af vidner, vidnegodtgørelse samt udarbejdelse af ekstrakt og materialesamling.


Udbytte: Kursets hovedvægt vil blive lagt på de opgaver, som en advokatsekretær kan udføre ved behandlingen af retssager, men kurset vil være tilrettelagt sådan, at kursisten også får indsigt i og overblik over de advokatrelaterede dele af en retssags forløb.


Kursusbeskrivelse

På kurset gennemgår vi udvalgte elementer i et retssagsforløb. Sekretærens opgaver vil blive særligt behandlet, så du efterfølgende i højere grad bliver i stand til at påtage dig selvstændige opgaver i forbindelse med behandlingen af en retssag og i forbindelse sagsportalen minretssag.dk.

Du bliver fortrolig med formulering af påstande, valg af værneting, udarbejdelse af sagsfremstilling i processkrifter, beregning af frister, beregning af retsafgift, indkaldelse af vidner, vidnegodtgørelse samt udarbejdelse af ekstrakt og materialesamling.

Undervisningen består i oplæg fra underviseren og løsning af cases.

Frivillig eksamen
Hvis du gerne vil teste din viden og dokumentere, at du har opnået nye færdigheder efter kurset, kan du tilmelde dig en frivillig eksamen, som foregår online den 29. maj 2024 kl. 9.00-10.30

Du får et login og, når du har løst opgaven, sender du din besvarelse til os elektronisk.

Kurset er klassificeret som elitesekretær-kursus, og det betyder, at dit resultat tæller med, hvis du ønsker at blive ”elitesekretær”.

Eksamensgebyret er på kr. 1.100 ekskl. moms.

Underviser
Louise Solvang Rasmussen

Louise Solvang Rasmussen

Advokat


Louise Solvang Rasmussen er advokat hos Poul Schmith/Kammeradvokaten i faggruppen Digitalisering og Regulering. Louise beskæftiger sig især med retssager angående miljø- og ekspropriationsretlige spørgsmål og har erfaring med at repræsentere offentlige myndigheder ved de ordinære domstole samt voldgift.

Henvendt til

Kurset er til dig, som arbejder med / har arbejdet med retssager i minimum et par år.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

14. maj. 2024 kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 5.050,00

Medlemspris: kr. 4.000,00

Priser er ekskl. moms

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Margrethepladsen 1
8000 Aarhus C

7 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00