Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-05-27 09:00:00 2024-05-27 16:30:00 Europe/Copenhagen Statsstøtte i praksis (ej tilmeldt) Statsstøtte i praksis, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&Subject=SubjectA&Loginbox=true&ProductID=PROD3131 Djøf Møde & Event - Nørre Voldgade 106, 5., 1358 København K Udskriv

Statsstøtte i praksis

Lær at håndtere de retlige og praktiske problemstillinger, når du arbejder med statsstøtte i praksis.


Udbytte: På kurset får du en grundlæggende forståelse af statsstøttereglernes indhold og anvendelsesområde opdatering på den nyeste udvikling og praksis samt praktiske redskaber og løsningsmuligheder i forhold til typiske statsstøtteretlige problemstillinger.


Kursusbeskrivelse

Kursets indhold
De statsstøtteretlige problemer og udfordringer er de seneste år blevet stadig mere aktuelle. Ikke kun i den offentlige sektor, men også for ansatte i den private sektor er det vigtigt, at det juridiske fundament er i orden, hvis organisationen fx vil undgå at tilbagebetale ulovligt opnået støtte.
På kurset får du helt styr på statsstøttereglerne, og du bliver opdateret på den seneste praksis på området. Du får samtidig praktiske værktøjer til at håndtere de statsstøtteretlige problemstillinger, du kan møde i dit arbejde.

Kursets form
Underviserne vil gennem oplæg og cases udfordre dig til at identificere grundlæggende problemstillinger ved statsstøtte. Du får en praktisk vinkel og forståelse for reglerne. Diskussioner undervejs giver dig mulighed for at sparre om spørgsmål og erfaringer fra din hverdag.

Kurset svarer til 7 lektioner i forhold til den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige.

Kurset afholdes i samarbejde med Djøf Kurser og Uddannelser.

Underviser
Marie Løvbjerg

Marie Løvbjerg

Advokat


Marie er advokat hos Horten og rådgiver om statsstøtte og bistår ofte med at sikre, at statsstøtte er lovlig, samt med behandlingen af fritagelsessager og klagesager. Hun har især erfaring med statsstøtte inden for sport og kultur, luftfart samt forskning og innovation. Marie er en erfaren underviser.

Rebecca Vikjær-Andresen

Rebecca Vikjær-Andresen

Partner, Advokat


Rebecca er partner i Poul Schmith/Kammeradvokaten og rådgiver myndigheder og offentlige virksomheder i sager med EU-retlige problemstillinger. Hendes rådgivning har særligt på statsstøttereglerne fx støtte- og forenelighedsvurderinger og statsstøttedesign samt klagesager og retssager om statsstøtte.

Stine Bredahl Kristiansen

Stine Bredahl Kristiansen

Statsstøttechef


Stine er statsstøttechef i Erhvervsministeriet. Hun rådgiver hele administrationen i statsstøttespørgsmål og varetager danske interesser i forbindelse med implementeringen af ny EU-regulering på statssttøtteområdet.

Henvendt til

Du savner et overblik over statsstøttereglerne, eller måske har du brug for en opdatering og et indblik i den seneste praksis på området. Du arbejder med statsstøtte i praksis, og du kan være jurist, advokat eller fx projektleder.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

27. maj. 2024 kl. 09:00 - 16:30

 

Pris: kr. 6.200,00

Medlemspris: kr. 5.200,00

Priser er ekskl. moms

 

Djøf Møde & Event
Nørre Voldgade 106, 5.
1358 København K

7 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00