Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-11-05 09:00:00 2024-11-05 16:00:00 Europe/Copenhagen Virksomhedsoverdragelsesloven (ej tilmeldt) Virksomhedsoverdragelsesloven, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&Subject=SubjectH&ProductID=PROD3156 MBK Kursuslokaler - Pilestræde 61, 1. sal, 1112 København K Udskriv

Virksomhedsoverdragelsesloven

Regler og praktisk håndtering af medarbejderens stilling ved overdragelse og omstrukturering.

 

Udbytte: På kurset får du: en grundig indføring i reglerne i virksomhedsoverdragelsesloven metoder til at håndtere de praktiske og strategiske udfordringer og faldgruber, som loven giver anledning til konkrete anvisninger på, hvordan du håndterer de væsentligste problemstillinger i et HR-perspektiv.


Kursusbeskrivelse

Kurset giver dig mulighed for at være på forkant med et godt overblik og kendskab til virksomhedsoverdragelseslovens brede anvendelsesområde. 

På kursusdagen kommer du hele vejen rundt om medarbejderes stilling ved virksomhedsoverdragelser, omstruktureringer, strukturomlægninger og in- og outsourcing. Og du lærer, hvordan du håndterer de problemstillinger, du kan møde, ud fra et juridisk HR-perspektiv.

Dagen giver dig indblik i: 

  • hvornår du kan bruge loven
  • hvornår in- og outsourcing og lignende omstruktureringer er omfattet af loven
  • hvornår strukturelle ændringer inden for det offentlige er omfattet af loven
  • hvilke rettigheder og pligter medarbejderne har, og hvordan du håndterer dem i praksis
  • hvordan du håndterer frasalg og overdragelse af medarbejdere i konkursramte og insolvente virksomheder
  • hvordan du håndterer opsigelse af medarbejdere i forbindelse med virksomhedsoverdragelse
  • hvordan du håndterer og udfylder rettigheder/pligter i forhold til kollektive overenskomster
  • hvordan du bruger høringer af medarbejdere og samarbejdsudvalg i processen
  • hvordan du udarbejder kontraktbestemmelser om overdragelse af medarbejdere.


Endelig får du en tjekliste over de emner, du bør have styr på ved overdragelser og omstruktureringer, der omfatter medarbejdere.


Kurset udbydes i samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelse.

Underviser
Jeppe Høyer Jørgensen

Jeppe Høyer Jørgensen

Advokat, Partner


Jeppe Høyer Jørgensen er partner i Labora Legal og specialist i arbejds- og ansættelsesret. Han har mange års erfaring med at rådgive danske og udenlandske virksomheder og koncerner om alle erhvervsrelaterede problemstillinger inden for arbejds- og ansættelsesret, herunder om større omstruktureringer og transaktioner. Jeppe er en meget erfaren underviser og forfatter til bøger og artikler bl.a. om kravene til sikkerhedsniveauet omkring data i virksomheder samt udarbejdelse af konkrete sikkerhedspolitikker og styringsredskaber. Han har tillige mange års erfaring i rådgivning om kollektive arbejdsretlige forhold og tvister. Jeppe er en aktiv underviser i arbejds- og ansættelsesretlige emner.

Jacob Sand

Jacob Sand

Advokat (H)


Jacob Sand er partner i Gorrissen Federspiel og beskæftiger sig med alle ansættelsesretlige aspekter i forbindelse med transaktioner. Han har indgående viden om og forståelse af alle aspekter af EU-ansættelsesret fra sine år som referendar ved EU-Domstolen og som aktiv procedør for EU-Domstolen. Jacob Sand har ført adskillige voldgiftssager og retssager for Højesteret, Arbejdsretten og øvrige instanser om ligebehandling, diskrimination, overtrædelse af konkurrenceklausuler, grænseoverskridende transaktioner, masseafskedigelser og fusioner og restruktureringer.

Henvendt til

Du beskæftiger dig med personalejura eller personaleadministration i privat eller offentligt regi som personalechef, HR-manager, organisationsansat, advokat eller som anden rådgiver.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

5. nov. 2024 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 6.200,00

Medlemspris: kr. 5.200,00

Priser er ekskl. moms

 

MBK Kursuslokaler
Pilestræde 61, 1. sal
1112 København K

7 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00