Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-09-12 09:00:00 2024-09-12 16:00:00 Europe/Copenhagen Skat på ejendomme (ej tilmeldt) Skat på ejendomme, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&Subject=SubjectM&Loginbox=true&ProductID=PROD3106 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Skat på ejendomme

Få styr på de nye regler for beskatning af fast ejendom og reglerne i den nye ejendomsvurderingslov.


Udbytte: Kurset giver dig et godt kendskab til de skattemæssige regler som følge af de nye ejendomsvurderinger og den nyeste praksis for handel af fast ejendom mellem familiemedlemmer.


Kursusbeskrivelse

Vi giver dig også indsigt i de skattemæssige regler som følge af nye ejendomsvurderinger, herunder hvilke klage- og tilbagebetalingsmuligheder, der findes og ikke mindst de nye regler for den fremtidig beskatning af fast ejendom.

Herudover får du får redskaber til at håndtere de nye regler og praksis for handel med fast ejendom mellem nærtstående familiemedlemmer.

Du lærer om de ændrede regler for overdragelse i familieforhold (+/- 15% reglen) og forældrekøb, som ikke kan være i virksomhedsskatteordningen fra 2021.

Vi giver dig en grundig gennemgang af de nye ejendomsvurderinger og den nye vurderingslov, herunder:

  • Nye regler om vurderingsankenævn og klager
  • Ny indefrysningsordning
  • Tilbagebetalingsordning
  • Den nye ejendomsskattelov, med stigningsbegrænsninger og den nye skattelofter
  • Indførsel af midlertidige vurderinger
  • Ny pantebrevsmodel, så man kan udskyde ejendomsavancerne
  • Handel mellem hovedaktionær og selskab
  • Skattefrie salg af ejendomme
  • Seneste nye afgørelse om ejendomme


Kurset udbydes i samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelse.

Underviser
Jørgen Frausing

Jørgen Frausing

Senior Tax Manager


Jørgen Frausing har været ansat i TVC Advokatfirma siden 2010 og indgår i skatteafdelingen, der blandt andet beskæftiger sig med skatteproces, skatterådgivning og skattestrafferet. Jørgen arbejder primært med undervisning, markedsføring og rådgivning af revisorer. Tidligere har Jørgen været ansat som leder af afdelingen Bikuben/BG Banks egne skatteforhold, Skattekonsulent i Foreningen Registrerede Revisorer og leder af Info-revisions skatteafdeling. Jørgen har desuden været medlem af FSR’s skatteuvalg og har en betydelig undervisningserfaring.

Kasper Kelm Demant

Kasper Kelm Demant

Partner


Kasper Kelm Demant er ansat som ekstern lektor ved Københavns Universitet, hvor han har undervist i skatteret siden 2014. Kasper er desuden lovredaktør på Karnovs Lovsamling.

Henvendt til

Advokater, der arbejder med overdragelse af fast ejendom, og erhvervsadvokater der skal kende fremtidens beskatningsregler for fast ejendom. 

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

12. sep. 2024 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00