Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


06-08-2009
Michael Neumann fylder 40 år den 11. august

Advokat Michael Neumann fylder 40 år tirsdag den 11. august. Michael Neumann er partner i Horten advokatfirma og står i spidsen for Hortens afdeling for fast ejendom og entreprise.
Michael Neumann er specialiseret inden for ejendoms- og entrepriseret og har bred erfaring som rådgiver for virksomheder og offentlige myndigheder i relation til lejeret, entrepriseret, køb og salg af fast ejendom samt kontraktsret. Michael Neumann er cand.jur. fra Københavns Universitet (1997) og har en HD i finansiering fra CBS. Han blev advokat i 2000 og fik møderet for landsretten året efter og møderet for Højesteret i 2005. Michael Neumann bor i Værløse, er gift med Anne og har to børn.


  

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22