Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


05-10-2009
Horten optager ny partner til bank- og finansieringsret

Advokat Claus Bennetsen er indtrådt i Hortens partnerkreds pr. 1. oktober 2009 som del af Hortens bank- og finansieringsretsgruppe. 

Claus Bennetsen er specialiseret på bank- og finansieringsområdet. Gennem 20 år som rådgiver for banker, finansielle institutioner og disses kunder har han opbygget stor erfaring, dyb indsigt i den finansielle sektor og et betydeligt netværk i Danmark såvel som på de internationale finansmarkeder.

Claus Bennetsen rådgiver om alle typer af finansiering, virksomhedsstrukturering og dokumentation i Danmark. Han har i en årrække rådgivet internationalt om strukturering og dokumentation af finansieringer af blandt andet virksomhedskøb, ejendomsporteføljer, vindmølleparker og andre større aktiver, leasingselskabers kontraktsforhold, fund management - herunder investerings- og hedgeforeninger - og de regulatoriske forhold for finansielle virksomheder.

Claus Bennetsen er endvidere aktiv som rådgiver for en række produktions-, service- og handelsvirksomheder samt for datterselskaber i Danmark af udenlandske koncerner.

Claus Bennetsen blev advokat i 1991 og har en LL.M. fra University of London. Han fik møderet for Landsret i 1992 og er endvidere uddannet voldgiftsdommer fra The Chartered Institute of Arbitrators, London. Claus Bennetsen startede sin advokatkarriere hos Gorrissen Federspiel, og var i 1999 med til at stifte Accura Advokataktieselskab, hvor han siden har været partner og bestyrelsesformand.

Claus Bennetsen er bestyrelsesmedlem i Berlin Residential Holding A/S og medlem af FOCOFIMA Advisory Board ved Københavns Universitet.  

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22