Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


11-01-2011
Niels Chr. Ellegård, Plesner, fylder 40 år

Niels Chr. Ellegaard, advokat og partner i Plesner, bliver 40 år den 17. januar. Han tiltrådte som fuldmægtig i fimaet i 1996 og blev partner i 2006. Han er i dag ansvarlig for firmaets afdeling for it- og telekommunikationsret samt outsourcing og har som certificeret IT-advokat specialiseret sig inden for dette felt.

Hans baggrund som generalist har imidlertid bragt ham i berøring med en lang række retsområder, og han har gennem sin karriere været involveret i en række større transaktioner, herunder Telenors køb af Sonofon og Cybercity, IBM's køb af Mærsk Data, Statens salg af sin andel i Scandlines, Orklas salg af Berlingske, Goldschmidts investering i Imerco og fusionen mellem Post Danmark og Posten Sverige. Senest har han været involveret i sagen om Sampensions ydelsesgarantier, hvor han har rådgivet Sampension om spørgsmålet. Retssager har altid haft Niels Chr. Ellegaards bevågenhed, og i 2003/04 var han således konstitueret landsdommer i Østre Landsret. Niels Chr. Ellegaard fører p.t. sag for Damm-koncernen i anledning af statens SINE-udbud.

Niels Chr. Ellegaard sidder derudover i en række bestyrelser. Han er bl.a. formand i Københavns Privathospital A/S, som han også har hjulpet ejerne med at etablere.

I studietiden fattede han stor interesse for retsfilosofien og valgte at tage et år ud af kalenderen for at studere filosofi ved KU. Senere har han vedligeholdt den interesse ved bl.a. at undervise i retsfilosofi på KU som ekstern lektor.

Efter at have lagt fodbolden på hylden har han kastet sig over tennis og - som så mange andre på hans alder - maratonløb. Senest har han sammen med hustruen Marianne deltaget i New York Marathon. Ellers går fritiden med samvær med familien og de tre børn i hjemmet i Lyngby, samt guitarspil og sang, når tiden tillader det.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22