Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


25-01-2012
Ny partner - fra Kammeradvokaten til Lett

Advokat Kurt Bardeleben, der siden 1992 har været partner hos Kammeradvokaten, indtræder som ny partner i Lett Advokatfirma. Dermed styrker LETT kompetencerne inden for infrastruktur og offentlige anlægsinvesteringer, herunder offentlige private samarbejder, udbud samt miljø- og planret.

Flemming Kragh Hansen, der er bestyrelsesformand i LETT, fremhæver, at optagelsen er led i udmøntningen af LETTs strategi:
- LETT er de seneste år vokset markant – både organisk og gennem fusion. Vi er pt. det 5. største advokathus og har en ambitiøs strategi om fortsat vækst. Vi satser i høj grad på at styrke specialiseringen i firmaet, hvor vi bl.a. er førende inden for offentlige private samarbejder. Kurt Bardeleben er en af landets førende kapaciteter inden for infrastruktur og offentlige anlægsinvesteringer og med Kurt om bord vil vi derfor stå endnu stærkere rustet til at opfylde vores private og offentlige klienters behov for meget specialiseret rådgivning, siger han.

Kurt Bardeleben begrunder sin beslutning om at indtræde i Lett Advokatfirma med lysten til nye udfordringer.

- Efter mere end 25 fantastiske år som advokat for Staten vil jeg gerne prøve kræfter med nogle af de udfordringer, som Kammeradvokatens habilitetsbånd har afholdt mig fra. LETT er en virksomhed i en spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af. Med de kompetencer, der allerede er hos LETT inden for offentlig privat samarbejder, har jeg fundet den bedst tænkelige platform for rådgivning når det offentlige og private skal samarbejde.

Kurt Bardeleben indtræder i Lett Advokatfirma med virkning fra den 1. marts 2012. LETT er en af Danmarks førende advokatvirksomheder. Firmaet, der omfatter 375 medarbejdere, hvoraf knap 200 er jurister, yder full-service-advokatrådgivning til erhvervslivet og den offentlige sektor.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22