Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


30-01-2012
Nye medarbejdere fra Lind Cadovius til Lett Advokatfirma

Hans Madsen
Pr. 1. februar 2012 indtræder Hans Madsen som partner i Lett Advokatfirma. Hans Madsen er specialiseret inden for energi, IT, strukturerede finansielle instrumenter samt køb og salg af virksomheder og har løst opgaver for danske og udenlandske kunder. Hans Madsen er medlem af New York Bar Association og har hidtil været partner i Lind Cadovius.
 
Jens Krogh Petersen
Pr. 1. februar 2012 indtræder Jens Krogh Petersen som partner i Lett Advokatfirma. Jens Krogh Petersen har i en årrække beskæftiget sig med køb og salg af virksomheder, herunder for danske og udenlandske private equity fonde. I tillæg rådgiver Jens Krogh Petersen om finansiering af virksomhedsoverdragelser. Jens Krogh Petersen har desuden beskæftiget sig med rettighedsoverdragelser inden for musik, film og TV. Hidtil har Jens Krogh Petersen været partner i Lind Cadovius.
 
Jess Thiersen
Pr. 1. februar 2012 indtræder Jess Thiersen som partner i Lett Advokatfirma. Jess Thiersen er specialiseret inden for skatte- og afgiftsret og har en betydelig viden og erfaring med virksomhedsoverdragelser samt selskabs – og børsret. Jess Thiersen var medlem af Advokatrådets Skatteudvalg fra 1999-2001 og er bestyrelsesmedlem i flere selskaber. Hidtil har Jess Thiersen været partner hos Lind Cadovius.
 
Marlene Winther Plas
Pr. 1. februar 2012 indtræder Marlene Winther Plas som partner i Lett Advokatfirma. Marlene Winther Plas rådgiver danske og udenlandske virksomheder inden for IT-ret, virksomhedsoverdragelser og selskabsretlige forhold. Derudover er Marlene Winther Plas bestyrelsesformand- og medlem i flere virksomheder samt brancheforeningen Danske Advokater. Marlene Winther Plas er certificeret IT-advokat og uddannet mediator og voldgiftsdommer. Endvidere er hun advokat for den franske ambassade i København. Marlene Winther Plas har hidtil været partner i Lind Cadovius.
 
 
Martin Lavesen
Pr. 1. februar 2012 indtræder Martin Lavesen som partner i Lett Advokatfirma. Martin Lavesen er specialiseret inden for rådgivning af teknologivirksomheder med fokus på licensaftaler, selskabsstruktur og finansiering, men arbejder også med virksomhedsoverdragelser og selskabsret. Martin Lavesen har en HD(O) fra CBS og er uddannet mediator og voldgiftsdommer. Martin Lavesen er forfatter til en række bøger, senest ”Håndbog for Medarbejdervalgte Bestyrelsesmedlemmer” og ”Kommentar til De advokatetiske regler”. Martin Lavesen er medlem af en række bestyrelser i danske selskaber og har hidtil været partner i Lind Cadovius.
 
 
Søren Zinck
Pr. 1. februar 2012 indtræder Søren Zinck som partner i Lett Advokatfirma. Søren Zinck er specialiseret inden for EU- og dansk konkurrenceret, herunder rådgivning om dominerende virksomheders pris- og rabatpolitik, fusionskontrol og statsstøtteret. Søren Zinck holder jævnligt foredrag om konkurrenceretlige emner og har hidtil været partner i Lind Cadovius.
 
 
Frederik André Bork
Pr. 1. februar 2012 starter Frederik André Bork som advokat i Lett Advokatfirma. Frederik André Bork er specialiseret inden for EU- og dansk konkurrenceret, herunder rådgivning om dominerende virksomheders pris- og rabatpolitik, fusionskontrol og statsstøtteret. Fra 2007-2010 var Frederik André Bork kontorchef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (Industri, Transport og Energi). Frederik André Bork er medforfatter til bogen ”Konkurrenceloven med kommentarer” og har hidtil været advokat hos Lind Cadovius.
 
 
Joachim Kundert Jensen
Pr. 1. februar 2012 starter Joachim Kundert Jensen som advokat i Lett Advokatfirma. Joachim Kundert Jensen rådgiver om køb og salg af virksomheder, både i dansk og internationalt regi. Derudover rådgiver Joachim Kundert Jensen om bank- og finansieringsretlige forhold samt immaterialret og er udpeget som twinning project ekspert af EU Kommissionen. Joachim Kundert Jensen er bestyrelsesformand for Koncern Film ApS og har hidtil været advokat hos Lind Cadovius.
 
 
Niels Bo Jørgensen
Pr. 1. februar 2012 starter Niels Bo Jørgensen som advokat i Lett Advokatfirma. Niels Bo Jørgensen har en omfattende international erfaring med ophavsretslige retssager, herunder bl.a. digital distribution, outsourcing, udviklingsprojekter og sager vedrørende domænenavne. Niels Bo Jørgensen er certificeret IT advokat og sidder i bestyrelsen for World IT Lawyers. Derudover er Niels Bo Jørgensen medforfatter til "E-handelsloven med kommentarer" og ”Protecting Brands Online”. Hidtil har Niels Bo Jørgensen været advokat hos Lind Cadovius.
 


 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22