Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


01-02-2012
Fra Bender von Haller Dragsted til BvHD

Siden fusionen i 2005 mellem advokatfirmaerne Bender.dk, von Haller og advokat Nicolai Dragsted er der sket meget. Bender von Haller Dragsted har udbygget sin position blandt de førende inden for it-ret, IPR og rådgivning til it-branchen, og firmaet har nu også en førende position inden for udbudsret.

I forbindelse med fusionen i 2005 valgte man navnet Bender von Haller Dragsted på grund af en betydelig goodwill og høj kendskabsgrad knyttet til de oprindelige firmaer. Navnet er dog langt, selvom branchen er kendt for lange firmanavne. I dagligdagen har firmaet og deres klienter ofte brugt forkortelsen BvHD, ligesom BvHD indgår i e-mail-adresserne.

Firmaet har derfor valgt at ændre navn fra advokatfirmaet Bender von Haller Dragsted til advokatfirmaet BvHD. Firmaet og personerne bag er det samme, men nu blot under et kortere navn.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22