Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


17-12-2012
Høpner ny partner i Lund Elmer Sandager

Henrik Høpner tilknyttes 1. januar 2013 som partner i advokatfirmaets afdeling for Fast ejendom. Som medstifter og mangeårig formand for Danske BOLIGadvokater tilfører Henrik advokatfirmaet yderligere kompetencer inden for køb og salg af fast ejendom. Henrik har møderet for Højesteret og er uddannet voldgiftsdommer, er beneficeret forsvarsadvokat medlem af Politiklagerådet og særligt sagkyndigt medlem af Klagenævnet for Beskikkede Byggesagkyndige. Henrik har gennem en årrække undervist på kurser om fast ejendom for såvel advokater som private og virksomheder. Henrik vil fortsat deltage i arbejdet i blandt andet Advokatrådet, klagenævn mv. Henrik ser frem til sit partnerskab i Lund Elmer Sandager som er en spændende og udviklingsorienteret virksomhed, der er den helt rette platform for hans videre karriereudvikling, hvor han også fremadrettet vil rådgive om boligkøb, fast ejendom, lejeret mv.

Henrik er 51 år, og kommer fra en stilling som partner hos Advodan Lyngby.


 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22