Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


04-01-2013
Advokat Leif Djurhuus fylder 60 år

Leif Djurhuus, advokat og partner i Plesner fylder 60 år mandag den 7. januar. Med mere end 30 års erfaring med juridisk rådgivning og problemløsning for de største aktører i den danske ejendomsbranche har Leif Djurhuus oparbejdet en position som én af de stærkeste rådgivere i ejendomsmarkedet. Blandt hans specialer er ejendomsudvikling, køb og salg af fast ejendom, erhvervslejeret samt investeringsejendomme, hoteller og indkøbscentre.

Leif Djurhuus er ikke blot en efterspurgt juridisk problemløser. Han bliver også brugt som voldgiftsdommer, ligesom han som yderst aktiv og populær formidler og foredragsholder har sat sit umiskendelige præg på udviklingen i ejendomsbranchen - blandt andet gennem etableringen af nye kontrakttyper som f.eks. Ejendomsforeningen Danmarks standardlejekontrakt - den mest benyttede i Danmark.

At Leif Djurhuus som personlighed rager op i den danske advokatverden skyldes ikke mindst, at han igennem mere end 20 år har dyrket sin passion for den moderne samtidskunst. Han har derved opbygget en kunstsamling, Djurhuus Collection, der alene i kraft af sin størrelse og alsidighed kan tage pusten fra selv en garvet kurator. Djurhuus Collection rummer i dag mere end 2000 værker af såvel danske som internationale kunstnere og består af en bred vifte af udtryksformer. Fokus i samlingen er primært på den unge eksperimenterende samtidskunst, der repræsenterer de nyeste tendenser og derved sparker til sin samtids kunstforståelse.

I kraft af sin unikke position i den danske kunstverden har samlingen været genstand for en lang række udstillinger, ligesom den ofte udlåner værker til udstillinger i såvel ind- som i udland. Den foreløbige kulmination på Leif Djurhuus’ intense samlervirksomhed fandt sted på ARoS sidste år, da det århusianske kunstmuseum udstillede et udsnit af Leif Djurhuus’ samling under titlen “Con Amore”. Udstillingen, der løb over 5 måneder, blev en stor publikumssucces med mere end 190.000 besøgende.

Der er reception fredag den 11. januar kl. 15.00-18.00 hos Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø.
 


 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22