Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


26-03-2014
Advokat og partner i LETT, Jørgen Flodgaard, fylder 50 år

Den 28. marts 2014 fylder advokat og partner i LETT Jørgen Flodgaard 50 år. Jørgen arbejder med erhvervsret med særlig fokus på etablering af selskaber herunder innovationsselskaber og bestyrelsesarbejde, og han har over 20 års erfaring med juridisk rådgivning til særligt små- og mellemstore erhvervsvirksomheder. Jørgen arbejder også med behandling af konkursboer samt rekonstruktion af selskaber, og har i kraft af over 15 bestyrelsesformandsposter stor erfaring i at forebygge potentielle kriser og konflikter i virksomheder.

 

Jørgen, der er cand.jur. fra Aarhus Universitet, startede karrieren i 1990, hvor han blev advokatfuldmægtig hos det daværende Opstrup og Skovgaard, der i 2000 fusionerede med Delacour. I 2007 blev han sammen med fire andre partnere en del af LETT og har efterfølgende været med til at udvide og udvikle virksomheden til det nuværende LETT Advokatpartnerselskab, der i dag beskæftiger knap 300 ansatte i Aarhus og København.

 

Jørgen bor i Beder syd for Aarhus sammen med sin hustru og deres tre børn.

 

Der afholdes reception på dagen den 28. marts fra 14-17 hos LETT, Vester Allé 4, 8000 Aarhus C.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22