Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Den 27. november vandt det danske advokatfirma Magnusson for tredje år i træk den estimerede pris European Law Firm of the Year ved British Legal Awards, der blev afholdt i London. Firmaet er det første, der har opnået at vinde prisen tre år i træk. Læs mere om prisuddelingen her

03-12-2014
Advokatfirmaet Magnusson vinder for tredje år i træk prisen European Law Firm of the Year

Den 27. november vandt det danske advokatfirma Magnusson for tredje år i træk den estimerede pris European Law Firm of the Year ved British Legal Awards, der blev afholdt i London. Firmaet er det første, der har opnået at vinde prisen tre år i træk.

Læs mere om prisuddelingen her

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22