Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Henning von Lillienskjold, advokat, og partner i DAHL Advokatfirma fylder 40 år den 28. januar 2015. Henning von Lillienskjold blev i 2001 ansat hos DAHL Advokatfirma i Viborg, hvor han siden 2006 har været medindehaver. Henning von Lillienskjold arbejder med erhvervsretlig rådgivning, hvor han har opbygget stor erfaring med M&A-transaktioner samt finansieringsret. I sporet af finanskrisen har Henning von Lillienskjolds ekspertise indenfor virksomhedsoverdragelser blandt andet bidraget til gennemførelsen af en række vellykkede rekonstruktioner. På de interne linjer er Henning von Lillienskjold en væsentlig drivkraft i den fortsatte udvikling af DAHL Advokatfirma, hvor han blandt andet har stået i spidsen for en omlægning af virksomhedens digitale platforme, hvilket har ført til betydelige effektiviseringer. I fritiden bruges der blandt andet tid på ski og golf. Det sker gerne sammen med hustruen Lise og parrets to døtre.

26-01-2015
Henning von Lillienskjold fylder 40 år

Henning von Lillienskjold, advokat, og partner i DAHL Advokatfirma fylder 40 år den 28. januar 2015. Henning von Lillienskjold blev i 2001 ansat hos DAHL Advokatfirma i Viborg, hvor han siden 2006 har været medindehaver. Henning von Lillienskjold arbejder med erhvervsretlig rådgivning, hvor han har opbygget stor erfaring med M&A-transaktioner samt finansieringsret. I sporet af finanskrisen har Henning von Lillienskjolds ekspertise indenfor virksomhedsoverdragelser blandt andet bidraget til gennemførelsen af en række vellykkede rekonstruktioner. På de interne linjer er Henning von Lillienskjold en væsentlig drivkraft i den fortsatte udvikling af DAHL Advokatfirma, hvor han blandt andet har stået i spidsen for en omlægning af virksomhedens digitale platforme, hvilket har ført til betydelige effektiviseringer.  

 

I fritiden bruges der blandt andet tid på ski og golf. Det sker gerne sammen med hustruen Lise og parrets to døtre.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22