Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


19-03-2015
Advokatgruppen optager tre nye partnere


Johan Johnsen

Marita S. Hinge

Lotte Bork

Advokatgruppen har optaget tre nye partnere, alle med base på firmaets kontor i Aarhus.

 

Advokat Johan Johnsen (L), 37 år, blev advokat i 2012. Hans primære arbejdsområder er generel erhvervsret og fast ejendom.
 

Advokat Marita S. Hinge (L), 40 år, er advokat fra 2009. Marita S. Hinge arbejder med familie- og arveret og har ikke mindst ekspertise inden for forældreansvarssager og tvangsfjernelser.

 

Advokat Lotte Bork (L), 48 år, fik advokatbestalling i 1997. Lotte Bork beskæftiger sig med erstatnings- og forsikringsret, primært personskade, fx forårsaget af arbejdsskader, patientskader, fritidsulykker eller vold.

sro
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22