Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

COO i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, Allan Tolbøll, fylder 50 år den 19. december 2015. Han er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1993 og arbejdede efter endt uddannelse inden for Company Policies / Customer Service i Hertz Danmark

16-12-2015
Firmaets mand fylder 50 år

COO i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, Allan Tolbøll, fylder 50 år den 19. december 2015. Han er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1993 og arbejdede efter endt uddannelse inden for Company Policies/Customer Service i Hertz Danmark. I 1997 blev han hentet til Gorrissen Federspiel som administrationschef med henblik på at styrke og understøtte advokatfirmaets udvikling og position på det danske marked. Og udviklingen er gået stærkt. I 1997 beskæftigede firmaet 52 jurister og 135 medarbejdere i alt. I dag tæller Gorrissen Federspiel over 400 medarbejdere og har udviklet sig til en moderne og førende videnvirksomhed. Gorrissen Federspiels udvikling er på mange måder et spejl af udviklingen i den danske advokatbranche, hvor fusioner, organisk vækst og øget krav om specialisering inden for erhvervsjuraen har resulteret i et antal af større advokathuse.

 

Gennem sine knap 20 år i advokatbranchen har Allan Tolbøll både fulgt og præget udviklingen i firmaet. Allan Tolbøll har og har altid haft en fremtrædende og aktiv rolle i Gorrissen Federspiels daglige ledelse, der i dag varetages af Managing Partner og Allan Tolbøll, der som COO både bistår i den strategiske forretningsudvikling og den efterfølgende eksekvering.

 

Gorrissen Federspiels kommende kontordomicil i København – Axel Towers – er under opførelse på Axeltorv lige overfor Tivoli. Et omfattende projekt, som Allan Tolbøll også har været dybt involveret i de seneste år. Allan bor på Frederiksberg, og den sparsomme fritid nydes på storbyrejser eller i sommerhuset ved Stillinge Strand.

sro
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22