Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat Peter Hedegaard Madsen, Virum, indtræder 1. januar 2016 som partner hos Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith. Han startede som advokatfuldmægtig i firmaet i 2005 og blev siden optaget på advokatkontorets første 2-årige intensive High Potential–program med begyndelse i 2012.

05-01-2016
Peter Hedegaard Madsen udnævnt til partner hos Kammeradvokaten

Advokat Peter Hedegaard Madsen, Virum, indtræder 1. januar 2016 som partner hos Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith. Han startede som advokatfuldmægtig i firmaet i 2005 og blev siden optaget på advokatkontorets første 2-årige intensive High Potential–program med begyndelse i 2012. Inden da var han udstationeret i den task force, der stod for indskud af hybrid kernekapital under Bankpakke II, og han nåede også at studere International Financial Law på King’s College i London.

 

Peter Hedegaard Madsen er i dag leder af Kammeradvokatens team ”Finans & Virksomheder”, der primært rådgiver myndigheder, selskaber og fonde om finansiel regulering og selskabsret og har fokus på at understøtte en optimal organisering og ageren i kommercielle sammenhænge.

 

Peter rådgiver særligt selvstændige offentlige virksomheder og deres ejere og har senest rådgivet i forbindelse med stiftelsen af Nordsøenheden og Fjordforbindelsen Frederikssund. Han rådgiver desuden virksomheder, fonde og offentlige myndigheder om den komplekse EU-retlige finansielle regulering, herunder navnlig i relation til pengeinstitutter og ved gennemførelsen af compliance-programmer mv. Han har møderet for Højesteret og repræsenterer bl.a. Finanstilsynet i Capinordic-sagen og i gruppesøgsmålet efter Amagerbankens krak, ligesom han repræsenterede flere myndigheder i retssagerne om SINE-udbuddets lovlighed. 

 

Privat er Peter gift og har de to sønner. Den store fritidsinteresse er landevejscykling, og Peter har i den sammenhæng etableret Kammeradvokatens cykelhold og cykelnetværket Rullende Relationer, der samler penge ind til fordel for Ungdommens Røde Kors.

sro
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22