Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Ved årsskiftet fusionerer Advokatgruppen og Advodan Horsens og fortsætter sammen under navnet Advokatgruppen.

13-01-2016
Fusion - Advokatgruppen

Ved årsskiftet fusionerer Advokatgruppen og Advodan Horsens og fortsætter sammen under navnet Advokatgruppen.Firmaet, der har kontorer i Aarhus, Horsens, Fredericia, København og Luxembourg, består af 83 medarbejdere, hvoraf 25 advokater.Advokatgruppen er den danske gren af et af verdens største og mest anerkendte advokatsamarbejder, Multilaw, med omkring 8.500 advokater kloden rundt. Chambers Global Guide rangerer Multilaw i Elite Band 1-kategorien, dvs blandt verdens 10 førende advokatnetværk.Advokatgruppen ejes af 12 partnere, som sammen tillige ejer en række yderligere virksomheder, herunder Inkassogruppen, Better Pay, Parkeringsgruppen, Kursusgruppen, Phoning og Boggruppen. Koncernen beskæftiger i alt ca. 150 medarbejdere

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22