Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

I januar 2016 har DELACOUR budt velkommen til tre associerede partnere til kontoret i Aarhus og en partner til kontoret i København.

04-02-2016
DELACOUR opruster med fire nye partnere

I januar 2016 har DELACOUR budt velkommen til tre associerede partnere til kontoret i Aarhus og en partner til kontoret i København.

 

Advokat Jesper Trommer Volf er indtrådt som partner i DELACOUR

Jesper Trommer Volf er en international anerkendt profil med mangeårig erfaring som advokat og rådgiver inden for erhvervsret, restrukturering & insolvens og M&A i relation hertil. Jesper skal være med til at styrke DELACOURs Corporate Commercial team, og vil blive tilknyttet kontoret i København.

 

Advokat Jesper Petersen Bach er indtrådt som associeret partner i DELACOUR

Jesper Petersen Bach er ekspert i udbudsret, og har i en årrække undervist på Aarhus Universitet som ekstern lektor. Jesper har gennemført en lang række udbudsforretninger på vegne af offentlige ordregivere, ligesom han fører sager ved Klagenævnet for Udbud og domstolene.

 

Advokat Jens Højmark er indtrådt som associeret partner i DELACOUR

Jens Højmark har mangeårig erfaring med juridiske, kommercielle og praktiske aspekter vedrørende rekonstruktions- og insolvensretlige forhold. Jens rådgiver en række store finansielle aktører og har ført et betydeligt antal retssager.

 

Advokat Claus Steen Hansen er indtrådt som associeret partner i DELACOUR

Claus Steen Hansen har mangeårig erfaring inden for insolvensretlige forhold, herunder rekonstruktion, konkurs og gældssanering. Claus behandler løbende et større antal konkursboer og rådgiver klienter i den finansielle sektor.

sro
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies