Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

En af landets bedste til at argumentere og forklare indviklet jura om skat og moms fylder 50 torsdag d. 14. april.

04-04-2016
Partner Søren Lehmann Nielsen fylder 50 år

En af landets bedste til at argumentere og forklare indviklet jura om skat og moms fylder 50 torsdag den 14. april.

 

Som advokat med møderet for Højesteret og partner hos advokatvirksomheden Bruun & Hjejle har Søren Lehmann Nielsen i snart 20 år kæmpet for virksomheder, for finansielle og offentlige institutioner og for private på alle niveauer i skattesystemet. Sideløbende rådgiver Søren Lehmann Nielsen om skatteforhold – særligt i forbindelse med Bruun & Hjejles mange og komplekse sager og køb og salg af virksomheder og store erhvervsejendomme.

 

”Reglerne om skat, moms og afgifter er ofte komplicerede, ændres hyppigt og suppleres af et stort antal afgørelser. I skattesager er det ikke nok at tale klientens sag. For at sikre et succesfuldt udfald, må man give dommerne en klar forståelse af, hvordan reglerne på det pågældende område er opstået og virker sammen.” Sådan lyder den erfarne skatteadvokats opskrift på at vinde sager i en metier, hvor den permanente modstander, Skatteministeriet, ikke giver ved dørene.

 

Søren Lehmann Nielsen bistod TDC, da koncernen fik medhold i, at man kunne få skattefradrag ved omstrukturering af et tysk datterselskab – og udløste en undersøgelseskommission for at belyse Skatteministeriets interne håndtering af sagen. Det er den hidtil eneste skattesag, som optræder som et spørgsmål i Trivial Pursuit. En anden markant sejr indtraf, da Søren Lehmann Nielsen fik frikendt Fredericia Havn i en sag, hvor SKAT påstod, at havnen havde overtrådt betingelserne for den skattefrihed, som Folketinget har tildelt havne.

 

Søren Lehmann Nielsen er mangeårigt bestyrelsesmedlem i Danmarks Skatteadvokater og har også siddet en årrække i Advokatrådets Skatteudvalg. Han er endvidere medlem af repræsentantskabet i Danske Advokater og i Dansk Skattevidenskabelig Forening. Han er fast bidragsyder til Berlingske Tidende, hvor han holder læserne ajour med ejendomsskat – et evigt aktuelt emne.

 

Fritiden tilbringes sammen med hustruen Cathrine Rosted og parrets 3 børn i hjemmet i Rungsted eller i sommerhuset i Ålsgårde, men også gerne på ferie i det elskede Italien, hvor Søren Lehmann Nielsen kan dyrke sin interesse for romerriget – og god mad.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22