Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

DAHL Advokatfirma har ansat en række nye medarbejdere.

13-09-2016
Nye ansigter hos DAHL

DAHL Advokatfirma har ansat en række nye medarbejdere.

 

Anders Mikkelsen er ansat som fuldmægtig i afdelingen for erhvervsret. Jens Mathias Søgaard Olesen er tiltrådt som fuldmægtig i afdelingen for insolvens. Anders Mikkelsen og Jens Mathias Søgaard Olesen er begge kendte ansigter hos DAHL, idet de gennem en længere periode har været ansat som stud.jur.’ere.

 

Morten Lund Gladbjerg er ligeledes tiltrådt som fuldmægtig. Han skal arbejde i afdelingen for virksomhedsoverdragelser/M&A og skal desuden beskæftige sig med selskabsret.

 

Jakob Kirkegaard Gade er ansat som stud.jur. i afdelingen for insolvens, og Anders Meyer Jensen er tiltrådt ligeledes som stud.jur. i afdelingen for virksomhedsoverdragelser/M&A.

 

Anne Agersnap Thomsen er tiltrådt som projektmedarbejder i afdelingen for virksomhedsoverdragelser/M&A, hvor hun primært skal beskæftige sig med projekt- og IT-relaterede opgaver.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies