Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Advokat Lars Svenning Andersen kan lørdag fejre 40-års jubilæum hos advokatvirksomheden Bech-Bruun.

30-09-2016
Lars Svenning Andersen har 40-års jubilæum

Advokat Lars Svenning Andersen kan lørdag fejre 40-års jubilæum hos advokatvirksomheden Bech-Bruun.

 

Han er uddannet cand.jur. i 1976 og ph.d. i 1993 fra Aarhus Universitet. Han har procederet mere end 70 højesteretssager og sager for EU-Domstolen inden for arbejds- og ansættelsesretlige emner, har været dommer i Arbejdsretten, medvirker som voldgiftsdommer og har udført flere advokatundersøgelser for regeringen. Han var bl.a. advokat for den tidligere direktør i Dong Energy Anders Eldrup og repræsenterede den tidligere departementschef Peter Loft i Skattesagskommissionen. Han har en række bestyrelsesposter, bl.a. som formand for Red Barnet og for Mediationsinstituttet, hvor han skal medvirke til at udbrede den juridiske konfliktløsningsmetode mediation i Danmark. I 2007 var han med til at stifte og opbygge brancheorganisationen Danske Advokater og var formand for organisationen frem til 2014. Herudover har han udgivet bøger, undervist og været konsulent for Lægeforeningen og Tandlægeforeningen.

 

I 2001 blev Lars Svenning Andersen den første adm. direktør i en dansk advokatvirksomhed, da han blev managing partner for Bech-Bruun, en post han besad i seks år.

Kilde: Børsen - læs her

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies