Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Advokat (H) og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, Jacob Ørndrup, fylder 50 år den 1. november 2016.

01-11-2016
Advokat Jacob Ørndrup fylder 50 år

Advokat (H) og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, Jacob Ørndrup, fylder 50 år den 1. november 2016.

 

Jacob Ørndrup er cand.jur. fra Københavns Universitet (1992) og har siden 1998 arbejdet hos Gorrissen Federspiel, hvor han blev partner i 2003. Han har haft møderet for landsret siden 1995 og møderet for Højesteret siden 2002.

 

Med udgangspunkt i patent- og varemærkeret har Jacob Ørndrup i mere end 20 år haft skarpt fokus på life sciences og biotek, og han er manden, som en meget lang række klienter ringer til, når de har brug for rådgivning om blandt andet lægemidler, medicinsk udstyr, fødevarer og kosmetik. Fritiden tilbringes med familien – som består af hustruen, Jane Ørndrup, og tre børn - og meget gerne på cykel i Alperne eller i bakkerne omkring sommerhuset i Piemonte.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies