Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Interlex Advokater har en klar ambition om at være SMV’ernes foretrukne juridiske samarbejdspartner. Som et led i denne ambition opruster firmaet nu med fire nye associerede partnere, ligesom husets faglige kompetencer er blevet organiseret i en helt ny teamstruktur, der skal sikre klienterne den bedste rådgivning.

21-11-2016
Interlex udvider partnerkredsen


Fra venstre mod højre: Rasmus Gørup Christiansen, Kirsten Therkelsen, Lars Sundtoft Madsen og Susanne Buskov Møller

 

Interlex Advokater har en klar ambition om at være SMV’ernes foretrukne juridiske samarbejdspartner. Som et led i denne ambition opruster firmaet nu med fire nye associerede partnere, ligesom husets faglige kompetencer er blevet organiseret i en helt ny teamstruktur, der skal sikre klienterne den bedste rådgivning.

 

”Vi vil gerne erstatte det lidt støvede rådgiverfænomen med et mere udbytterigt samarbejdskoncept. Det er vores erfaring, at vi på den måde kan tilbyde vores klienter de bedste løsninger, og i vores øjne er den bedste løsning en hel løsning, som ikke nødvendigvis begrænser sig til jura og retssager. For at blive en endnu stærkere samarbejdspartner, har vi implementeret en ny faglig struktur og ikke mindst oprustet vores kompetencer,” fortæller Jesper Hedegaard, partner i Interlex Advokater.

 

Fire stærke profiler løfter fagligheden

Susanne Buskov Møller (H) har været ansat hos Interlex Advokater siden 2006 og bliver nu tilknyttet team fast ejendom som associeret partner, hvor hun særligt beskæftiger sig med køb og salg af ejendomme, projektudvikling, seriesalg og lejeret.

 

Lars Sundtoft Madsen (L) har været partner i Advokatgruppen frem til 2014, hvor han skiftede til Interlex Advokater. Fremover vil han fungere under team erhverv som associeret partner med primært arbejde indenfor selskabsret og ansættelsesret.

 

Kirsten Therkelsen (L) kommer fra Sagførerne, hvor hun som partner i en længere årrække har specialiseret sig i fast ejendom. Hos Interlex Advokater vil hun derfor naturligt høre under team fast ejendom som associeret partner med speciale i projektudvikling, køb og salg af udlejningsejendomme samt lejeret.

 

Rasmus Gørup Christiansen (H) har 13 års erfaring som advokat og kommer fra advokatfirmaet Tommy V. Christiansen. Rasmus bliver en del af team erhverv, hvor han som associeret partner primært vil beskæftige sig med immaterialret, markedsret og konkurrenceret.

 

”Lars og Susanne kender vi allerede fra deres kompetente arbejde her i huset. Kirsten og Rasmus kender vi ikke som kollegaer, men de er til gengæld nøje udvalgt på baggrund af deres erfaringer, faglige tyngde og ikke mindst personlighed. Vi glæder os meget til at drage nytte af dem alle fire, både i samarbejdet med vores klienter og i forbindelse med den ledelsesmæssige udvikling af Interlex Advokater,” siger Jesper Hedegaard.

 

Rustet til fremtiden

Advokatkontorets faglige kompetencer organiseres i en helt ny teamstruktur, der skal sikre klienterne den bedste og mest målrettede rådgivning. Alle advokathusets 60 medarbejdere er inddelt i fire faglige teams og en faglig enhed. De nye teams vil med hver sit forretningsområde i fokus servicere klienterne inden for Erhverv, Fast Ejendom, Landbrug og insolvens.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22