Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat og partner Merete Larsen fylder 50 år tirsdag den 29. november 2016.

28-11-2016
Advokat med speciale i byggerådgivning Merete Larsen fylder 50 år

Advokat og partner Merete Larsen fylder 50 år tirsdag den 29. november 2016.

 

Gennem hele sin karriere har Merete Larsen specialiseret sig inden for rådgivning om projektudvikling af fast ejendom og er i dag en af landets førende eksperter på området med over 20 års erfaring. Merete Larsen rådgiver om alle projekternes faser og er med fra bar mark til de endelige byggerier er opført og solgt til investorerne.  Hendes navn er forbundet med omfattende byudviklingsprojekter som fx Flintholm, Carlsberg Byen og Dyrehavegårdkvarteret i Lyngby, ligesom utallige boligprojekter og domicilbyggerier i bl.a. Ørestaden og i havneområderne har været gennem hendes rådgivning, der ifølge hendes mange faste klienter altid er præget af en løsnings- og idérig tilgang med stort overblik og forståelse for den kommercielle strategi. Trods det store arbejdspensum roses hendes altid humoristiske overskud selv under de mest pressede forhandlinger.   

 

Merete Larsen startede allerede tidligt sin specialisering – også før det endnu i Danmark var blevet almindeligt – og valgte samtidig et speciale, hvor kvinder og ikke mindste kvindelige advokater er en uhyre sjælden race. Merete Larsen startede med at undervise på Københavns Universitet straks efter sin kandidateksamen og blev allerede efter et år en af de yngste eksterne lektorer nogensinde på universitetet i både ejendomsret og finansieringsret. Utallige studerende har nydt godt af hendes kæmpe engagement og kærlighed til faget. Merete Larsen supplerede også i de unge år med et arbejdsophold på et amerikansk specialistkontor, hvorfra hun stadig 25 år senere har kontakt med sine tidligere kolleger.

 

Siden 2011 har Merete Larsen været partner hos Gorrissen Federspiel, der med 420 medarbejdere fordelt på kontorer i København og Aarhus er et af landets største erhvervsretlige advokatfirmaer.  I begyndelsen af 2017 flytter firmaet i København fra Dagmarhus ved Rådhuspladsen til nyt domicil i nyopførte Axel Towers over for Tivoli. Et stort projekt, som den byggekyndige advokat har fulgt nøje, og som hun glæder sig til at dele med både medarbejdere og klienter de kommende mange år.

 

Merete Larsen har en datter på 21 år og en søn på 18 år, som hun bruger så meget tid som muligt med, særligt på rejser, der helst skal involvere både kultur og vand. Sammen med kæresten er Merete Larsen også ivrig vinterbader og dykker. Merete Larsen er en flittig deltager i kulturlivet med venner og familie, og hun er en alsidig teatergæst, ligesom hun er mangeårig, trofast deltager på Roskilde Festival.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22