Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Lundgrens har gennem de senere år oplevet vækst i antallet medarbejdere. Nu udvides medarbejderstaben yderligere med tilgang af 3 partnere samt 7 advokater og advokatfuldmægtige, som alle kommer fra advokatfirmaet Danders & More.

27-06-2017
Lundgrens advokatfirma udvider kredsen af partnere og advokater og flytter samtidig domicil

Lundgrens har gennem de senere år oplevet vækst i antallet medarbejdere. Nu udvides medarbejderstaben yderligere med tilgang af 3 partnere samt 7 advokater og advokatfuldmægtige, som alle kommer fra advokatfirmaet Danders & More.

 

Hos Lundgrens arbejder vi efter mottoet ”Vi tager din forretning personligt”. Det betyder kort og godt, at vi ønsker at sætte vores kunder i centrum, og at vil vi levere højt specialiseret og dedikeret rådgivning indenfor de områder, som vi har valgt at beskæftige os med” udtaler managing partner Thomas Stampe, og fortsætter: ”To af vores vigtige fokusområder er fast ejendom og procedure. Det ligger derfor fint i tråd med vores strategi, at vi nu optager tre partnere, som hver i sær er kendte for at høre til blandt de bedste indenfor disse forretningsområder”.

 

De tre nye partnere er Tobias Vieth, Dan Terkildsen og Pedram Moghaddam. Tobias Vieth er en kendt skikkelse i ejendomsbranchen, hvor han er en meget benyttet advokat på ejendomstransaktioner. Dan Terkildsen er en erfaren procedør, der gennem tiden har ført flere markante rets- og voldgiftssager. Den tredje partner, Pedram Moghaddam er en markant profil indenfor entreprise og udbudsret.

 

Samtidig med optagelsen af de tre partnere ansætter Lundgrens advokaterne Ann Frølund Winther, Julie Vaage-Nilsen, Anna Fjordside, Alessandro Traina og Sebastian Lysholm Nielsen samt advokatfuldmægtigene Stephan Normann Østergaard og Rasmus Reichstein.

 

”Med tilgangen af 10 nye kollegaer sprænger vi de fysiske rammer for, hvor mange vi kan være i vores nuværende domicil. Da vi samtidig har ambitioner om yderligere vækst, flytter vi derfor domicil, men bliver i Tuborg Havn i Hellerup. Vores nye domicil, som er på ca. 4.000 m2, er beliggende lige overfor Experimentariet, hvor vi ser frem til at få nogle rammer, som er fuldstændig skræddersyet til vores konkrete behov og ønsker” afslutter Thomas Stampe.

 

Lundgrens’ flytning vil finde sted den 1. oktober 2017. Datoen for de nye partnere og medarbejderes ankomst til firmaet ligger endnu ikke fast.

Læs mere her

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22