Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat og partner Poul Jensen, DAHL Advokatfirma, fylder 50 år den 3. august 2017.

21-07-2017
Advokat fylder 50 år

Advokat og partner Poul Jensen, DAHL Advokatfirma, fylder 50 år den 3. august 2017.

 

Poul Jensen kom til DAHL Advokatfirma i 1995 og beskæftiger sig fortrinsvis med overdragelser og leje af fast ejendom samt familie/arveret.

 

Poul Jensen hjælper klienter med rådgivning inden for køb og salg af fast ejendom, projektudvikling, andelsboliger, lejeret samt land- og skovbrug. Han rådgiver professionelle ejendomsinvestorer og erhvervsvirksomheder, ligesom han hjælper private med rådgivning om køb og salg af fast ejendom.

 

Derudover beskæftiger Poul Jensen sig også med rådgivning i forbindelse med skifte ved separation, skilsmisse og dødsfald, samt udarbejdelsen af ægtepagter og testamenter.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22