Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Thomas Bindseil-Hansen indtræder som partner i DELACOUR. Med optagelsen af Thomas tilføres DELACOUR en erfaren og anerkendt advokat med mangeårig rådgivererfaring inden for shipping, sø- og transportret.

15-09-2017
Endnu en stærk partnerprofil til DELACOUR

Thomas Bindseil-Hansen indtræder som partner i DELACOUR. Med optagelsen af Thomas tilføres DELACOUR en erfaren og anerkendt advokat med mangeårig rådgivererfaring inden for shipping, sø- og transportret.

 

”Vi er meget glade for at få Thomas med på holdet. Han vil med sin solide advokaterfaring, omfattende netværk, markante faglige profil og sunde kommercielle indstilling være endnu en styrkelse af vores forretning og bidrage til realiseringen af vores strategiske ambitioner om fortsat vækst og videreudvikling af DELACOUR”, oplyser direktør Peter Mejlby.

 

”Jeg har set meget frem til at blive en del af DELACOUR, hvor jeg kommer til at indgå i en stor og professionel organisation, som skaber nye faglige og personlige muligheder, samt danner et solidt grundlag for videreudvikling af min nuværende forretning til gavn for mine nuværende kunder og samarbejdspartnere. Jeg glæder mig meget til at blive en del af DELACOUR og til at styrke virksomheden indenfor et fagområde, DELACOUR i mange år har været en vigtig markedsaktør inden for”, udtaler Thomas Bindseil-Hansen.

 

Thomas starter på kontoret i København fra den 15. september 2017.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22