Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel Søren Stæhr fylder 50 år den 6. november 2017.

03-11-2017
Specialist i internationale erhvervsretlige forhold fylder 50 år

Advokat og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel Søren Stæhr fylder 50 år den 6. november 2017.

 

Han blev cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1994 og har desuden taget en LL.M. Master uddannelse på King's College, University of London i 1996.

 

Søren Stæhr har været ansat hos Gorrissen Federspiel siden 1994, hvor han også blev partner i 2005. Han opnåede møderet for landsret i 1998.

 

Gennem en lang årrække har han rådgivet danske og udenlandske virksomheder i en bred vifte af erhvervsretlige forhold inden for M&A, selskabsret, virksomhedsetablering og ikke mindst i forbindelse med strukturering af international handel ved etablering af joint ventures, internationale anlægsentrepriser / turn-key-projekter og andre kommercielle samarbejder på tværs af lande grænser. Særligt fokus har gennem årene været inden for vind- og offshoreindustrien samt infrastrukturprojekter. Han har endvidere i en årrække været ekstern lektor i blandt andet International Handelsret på Aarhus Universitet.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22