Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Partner i DLA Piper, Peter Schäfer, fylder 50 år søndag den 26. november 2017

27-11-2017
Advokat og partner Peter Schäfer fylder 50 år

Partner i DLA Piper, Peter Schäfer, fylder 50 år søndag den 26. november 2017.

 

Peter Schäfer er i dag en kendt skikkelse i bygge- og ejendomsbranchen, hvor han som partner i DLA Piper og med mange bestyrelsesposter er en af de tunge drenge. Peter startede sin imponerende karriere i 1991, hvor han samme år både blev færdiguddannet fra Københavns Universitet, blev fuldmægtig hos Norsker & Jacoby og fik møderet for Landsretten. Tre år senere blev han advokat og partner i samme firma, og i 1999 fik han møderet for Højesteret som den yngste på det tidspunkt. I 2006 fusionerede han med seks andre partnere og blev en del af LETT, der tidligere i år gik ind i et globalt samarbejde og blev til DLA Piper.

 

I dag arbejder Peter i krydsfeltet mellem jura og forretning. Peter er formand for partnerkredsen i DLA Piper, ligesom han har en lang række bestyrelsesposter i markedsledende virksomheder. Som formand for partnerkredsen i DLA Piper har Peter været med til at realisere målet om at indgå i et større internationalt samarbejde, ligesom han har været med til at sætte fokus på gennemsigtighed og åbenhed.

 

Som advokat gennemsyrer det også Peters arbejde at være åben og dedikeret. Nogle vil kalde det gammeldags dyder, men for Peter er det en naturlig måde at samarbejde på, og resultatet er en imponerende række af langvarige kunderelationer.  

 

Privat bor Peter i Birkerød med Anne-Mette, og sammen har de tre piger. Peter er hobbylandmand og driver en besætning med får og geder, og han fisker og går på jagt. Derudover er hele familien meget optaget af heste og springridning på konkurrenceniveau.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22