Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Partner i DLA Piper, Niels Erik Nielsen, fylder 70 år onsdag den 14. marts 2018

07-03-2018
Partner i DLA Piper, Niels Erik Nielsen, fylder 70 år

Partner i DLA Piper, Niels Erik Nielsen, fylder 70 år onsdag den 14. marts 2018.

 

”Når du stikker næsen frem i Danmark, må du regne med, at du får nogle slag over den”.

 

”Du løber ikke af gårde, når krisen kradser, og vinden blæser, selvom det er det letteste”.

 

Citater fra N.E. Nielsen.

 

Niels Erik Nielsen – N.E. – har siden sine første advokatår været vant til opmærksomhed og blæst. Fra upcoming star over stjernestatus og bestyrelseskonge til udskældt, sagsøgt og nu frifundet. En mand, der skiller vandene med sine klare holdninger, men altid beundret af de fleste for at skabe løsninger i de mest vanskelige situationer. En virksomhedens mand, der har givet sig selv fuldt ud. Nu har han fokus på at hjælpe iværksættere og understøtte en ekspansion af det danske børsmarked.

 

Erfaring med at løse problemer er der nok af. Brøndby, Stylepit, Genan, InterMail, DanDrit er de seneste virksomheder, som i dag eksisterer, bl.a. fordi N.E. ikke gav op. Redningen af Nilfisk fra Klaus Riskær, redningsforsøget af B&W, revitaliseringen af enestående virksomheder som AMBU og Satair, PFA-løsningen i 2001 er blot få af de situationer, hvor N.E. har medvirket til at skabe holdbare løsninger. Også i TORM blev der skabt en løsning trods en ulykkelig aktionærsituation. Selv Amagerbankens forhold blev løst i finanskrisens værste periode trods bankens historiske status som byggebank, men efterfølgende uforståeligt lukket af andre. En banklukning, som fortsat fylder meget hos ham hver eneste dag ved tanken om dens konsekvenser for mange mennesker.

 

Som advokat har N.E. ført og vundet principielle sager i Højesteret og sikret vigtige ændringer i den danske lovgivning, bl.a. Kapitalmarkedslovens regler om overtagelsestilbud, da TDC blev overtaget første gang af en kapitalfond. Samtidig stod han i spidsen for fusionsbølgen i den danske advokatverden og var hovedkraften bag skabelsen af det Bech-Bruun, der kendes i dag. I 2011 blev N.E. partner i LETT. Da LETT i 2017 blev en del af det globale advokatfirma DLA Piper, fik N.E. dermed indfriet et mål om international leverancekraft, som han satte for sig selv og den danske advokatbranche allerede for mange år siden.

 

Lysten til at udbrede viden har ført et omfattende forfatterskab og foredragsvirksomhed med sig.

 

Fødselsdagen vil som alle andre dage starte med en befriende løbetur langs Øresund.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22